Xbox 360 med Kinect för $ 99

I livet, om något låter bra för att vara sant .... det är vanligtvis. Idag är det dock ett undantag från regeln som Microsoft har meddelat ett spännande nytt paket på sina Microsoft-butiker där du kan hämta en Xbox 360 och en Kinect för 99, 00 dollar (här är listan över butiker). Det finns några fångster men inga bekymmer, jag har alla detaljer nedan.

För att få en 4 GB Xbox 360 med Kinect för $ 99 måste du gå till en av de butiker jag har nämnt ovan med erbjudandekoden 885370366266 (eller skriv ut erbjudande kupongen som du hittar här) förutsatt att du också förvärvar en tvåårig prenumeration för Xbox Live Gold. Det kommer att sätta dig tillbaka en annan $ 14, 99 i månaden.

Så även om det låter bra på ytan, som ett mobilkontrakt, betalar du till slut 459 dollar när du bakar i Xbox Live Gold-tjänsterna. Ändå är faktum att de flesta skulle köpa Xbox Live-abonnemanget ändå, så att man kan få tag i konsolen med Kinect för $ 99 är mycket groovy.

Detaljerna säger att du kan avsluta prenumerationen när som helst under de två åren, men du måste betala en tidig uppsägningsavgift om du gör det - det varierar från $ 250 till $ 12 beroende på när du avbryter. Ingen överraskning där.

Bra marknadsföringshöjd från Xbox. Om jag var en spelande man skulle jag säga att Microsoft har något annat upp i ärmen med Xbox Live-prenumerationen. Kan du säga SkyDrive och Office Apps? Jag slår vad om att det snart kommer att övergå till ett enda erbjudande som förenar Xbox, PC, Mac och Mobile tillsammans för en enhetlig upplevelse.