Så här använder du Instagram Image Tagging Feature

Instagram har nyligen lagt till en taggfunktion, så att du kan märka och vara taggad i andra användarfoton. Det är en enkel funktion att använda och ger dig kontroll över var du dyker upp i det enorma Instagram-universum.

När du tagit en bild i Instagram, efter att du har lagt till effekter men innan du faktiskt skickar in det, kommer du att märka ett alternativ för Add People, som visas nedan.

Om du klickar på det så kan du märka någon i bilden - du kan söka efter personer över hela Instagram, så det behöver inte vara en av dina vänner.

När du taggat personen kommer de att få ett meddelande och när de klickar på fliken Foton av dig kan de klicka på bilden och bestämma vad de ska göra om taggen.

Namnlösa: De kan bestämma om fotot visas på sin profil eller inte, eller om de vill tas bort från det. Det här är en bra funktion om dina arbetskontakter har dig på Instagram (som har profiler som även kan ses online) och dina vänner gillar att lägga upp bilder efter en natt i baren och märka dig i dem.