Windows Desktop Search 3.01 Released

Microsoft släppte bara Windows Desktop Search 3.01 för Windows XP (KB917013). Det här är nyheterna att Microsoft bara släppte Windows Desktop Search 3.00. Det är ett "måste" ha dig Office-användare där ute som gillar mig, spenderar 75% av dagen i Microsoft Outlook 2003 eller Outlook 2007. Uppdateringen verkar dock ha flera värdefulla uppdateringar. Här är vad jag har hittat:

Krav:
Windows XP SP2
Office 2007

problem
Trots att instruktionerna "SÅ" fungerar uppgraderingen, gjorde det inte för mig ... .. Efter uppgraderingsprocessen gjorde jag omstart och när jag kom tillbaka var skrivbordsökningen bruten. Även om alla alternativ var där (inklusive funktionerna som lagts till från den äldre Windows Desktop Search 2.x och Live Desktop Search) som funktionen för att lägga till UNC-sökningar, returnerades inga resultat. Jag försökte ens ett nytt index utan framgång.

Jag kunde få sökningen igen genom att installera Windows Desktop Search 3.01 om en omstart och sedan installera om Windows Desktop Search 3.01. När jag gjorde det här och omdefinierade min PC, Outlook och PST, arbetar WDS återigen.

Mycket dåliga nyheter

Den funktion som jag "REALLY" önskade saknas fortfarande i Windows Desktop Search 3.01 "uppgradering". Yup, du vet vad jag ska säga. alternativen "Show Conversation" saknas fortfarande. Tillbaka till ritbordet för Microsoft. Minst kan jag indexera mina nätverksaktier igen.