Windows 8.1 Update 1: Nya Aktivitetsfält Funktioner för Moderna Appar

När vi tittade på vad som kan förväntas från Windows 8.1 Update 1, och det finns flera nya aktivitetsfält som du kan använda mellan moderna Windows och traditionella skrivbordsmiljöer. Du kan ställa in moderna appar från startskärmen till aktivitetsfältet, visa den när du använder moderna appar eller visa inte moderna appar alls. Här är en närmare titt på hur det fungerar.

Windows 8.1 Update 1 Nya Aktivitetsfält Alternativ

Förmodligen är den bästa nya funktionen möjligheten att enkelt knappa moderna appar till skrivbordets aktivitetsfält. Högerklicka bara på en apps live-kakel.

Eller från Apps-vyn kan du göra detsamma.

En av de alternativ som jag gillar mest är möjligheten att se live förhandsgranskningar av moderna appar. Till exempel arbetar jag här på skrivbordet och jag kan se vilka appar som gör - liknande Live Tile-upplevelsen på Start-skärmen. Och i det här fallet, med Xbox Music, kan jag styra uppspelningen. Sedan jag gav upp MOG efter att det gick till Beats Music flyttade jag till Xbox Music, och medan det inte är en stor revision gör den det mycket enklare. Det är mycket som att använda Windows Media Player eller VLC från Aktivitetsfältet medan du arbetar från skrivbordet.

Du kunde inte göra det innan uppdateringen.

Om du vill se aktivitetsfältet när du använder en modern app flyttar du musen till undersidan av skärmen och den kommer dyka upp.

Så vad händer om du inte vill se moderna appar på arbetsfältet alls? Tja, först vill du inte sticka någon till den i första hand. För det andra högerklickar du på Aktivitetsfältet, väljer Egenskaper och avmarkerar under Visa aktivitetsfältet på Aktivitetsfältet under Aktivitetsfliken .

Målet med den här nya uppdateringen är att göra det traditionella skrivbordet och det moderna användargränssnittet att fungera mer flytande - särskilt på en traditionell dator med mus och tangentbord. Tidigare var Metro / Modern UI en eftertanke för mig när jag använde min stationära dator. Men sedan jag använde Update 1 RTM, tycker jag att jag använder den moderna miljön mer och mer.

Och du är verkligen skyldig dig själv att kolla in de Bing-appar som är inbyggda och de som finns i Windows Store. De är väl utformade, har många coola funktioner, och nu är de enklare att använda med musen.

Vad tycker du om de nya funktionerna som kommer i Windows 8.1 Update 1? Lämna en kommentar och meddela oss!