Windows 8.1 Tips: Gör Flash Player Work i Internet Explorer 11

Adobe Flash är integrerad med Internet Explorer 11 i Windows 8, så det finns ingen anledning att installera en separat version av Flash Player som du gjorde med tidigare versioner. Men ibland kan webbplatser som kräver Adobe Flash inte fungera korrekt i IE 11. Om du stöter på det här problemet, är det här ett snabbt tips om hur du åtgärdar det.

Den andra dagen ville jag kolla in en ny TV-show på Starz-webbplatsen. Tyvärr, när jag försökte spela den i skrivbordsversionen av Internet Explorer 11 på Windows 8.1, så var det bara felmeddelandet nedan.

Aktivera Flash Player i IE 11

För att få det att fungera, starta Internet Explorer 11 och klicka på Alternativ ( växelsymbol högst upp till höger ) och klicka sedan på "Hantera tillägg".

I nästa fönster väljer du Verktygsfält och tillägg och i den högra rutan rullar du ner till Shockwave Flash Object. Högerklicka på den och välj Aktivera.

Därefter, gå tillbaka till sidan du ville visa och det ska fungera utan problem.

Detta är vad som fungerade för mig, men eftersom alla system är konfigurerade annorlunda - olika appar, inställningar etc. det kan finnas andra anledningar att det inte fungerar.

För att hitta fler möjliga korrigeringar, kolla in den här tråden på Microsoft Community forum.