Windows 7 SP 1 nu tillgängligt, bara skojar

Microsoft har släppt det första Service Pack för Windows 7 till OEM, en post på Microsofts ryska Technet-blogg sa, precis innan företaget bestämde sig för att rätta till det. Microsoft uppgav att SP 1 ännu inte släpptes, men att det fortfarande är på spår för ett Q1-utgåva, enligt deras tidigare existerande schema.

Det för tidiga meddelandet visade att Windows Server 2008 " About " Window körde bygga 7601 av operativsystemet. Detta leder alla att tro att Service Pack snart kommer att vara tillgängligt för alla användare via webben.

Den här gången förväntas SP 1 för Windows 7 vara lite mer än bara en upplösning av alla säkerhetshanteringar som Microsoft har drivit genom sin uppdateringstjänst de senaste månaderna. Release Candidate ( RC ) var klar i oktober och hade en filstorlek på en hel del ~ 860 MB för 64-bitars Windows 7, så det här är ingen liten uppdatering. Vissa tror att detta kommer att vara närmare XP SP2, som innehöll många ton nya uppdateringar.

Nu har vissa torrent-webbplatser redan en version av " 7601 ", men vi rekommenderar inte att du installerar det förrän en slutlig version kommer från Microsoft. Vem vet vad "trevligt" skadligt program överraskar torrentfilerna kunde gömma sig ... Bättre att bara vänta på den riktiga saken.