Windows 7 Easy Transfer Tool - Snabbguide

Om du migrerar till Windows 7 eller om du har en helt ny Windows 7-dator kan det hända att det är svårt att överföra allt över. Detta inkluderar dina inställningar, inställningar och alla dina filer. Lyckligt för oss, Microsoft producerade en enkel och enkel process för överföring av filer till en ny dator.

Första stegen

Om du uppgraderar från Windows XP till Vista eller Windows 7 * måste du ladda ner Easy Transfer Application för att komma igång. När du väl har hämtat sidan väljer du bara den version som passar dig.

* Om din gamla dator kör Windows 7 är programmet redan med på ditt operativsystem.

Inställning och filöverföring

När du har installerat programmet är allt du behöver göra, välj metod för överföring av data mellan dina datorer (eller Windows-installationer). För nya datorer använder du en enkel överföringskabel eller nätverksöverföring för att få saker gjort. För att förbereda en ny Windows 7-installation, använd Extern hårddisk eller Flash Drive Mode.

När du väl valt din föredragna metod kommer du att gå igenom några skärmar från var du kan anpassa vad du vill spara och se den övergripande storleken på din överföringsfil. I mitt fall är det ganska stort eftersom jag valde att överföra allt .

Om du vill vara extra säker kan du tilldela ett lösenord till din fil (endast HDD & Flash Drive Transfer) .

När du är klar med anpassningarna kan du börja överföringen omedelbart (om du väljer en enkel överföringskabel eller ett nätverk) eller du kan spara allt till en fil som ska överföras med hjälp av en extern hårddisk (för alternativet Extern hårddisk och flash-enhet) .

Övergripande

Det enkla överföringsverktyget fungerar riktigt bra och kommer att spara dig besväret att överföra allt separat. Jag skulle definitivt rekommendera detta istället för annan programvara som annonseras på internet. Det är gratis, det är snabbt och det fungerar bra.