Windows 10 Version 1703 Kodnamn Redstone 2 Kommande mars 2017: Unsung Tweaks och förbättringar förutom Paint 3D

I oktober täckte vi det stora tillkännagivandet från Microsofts hårdvaruhändelse: Surface Studio och Windows 10 Creator Update Version 1703. Wow-faktorn i den massiva allt-i-ett-pekskärmen och Surface Dial överskuggade några av de andra ryktiga förändringarna för Windows uppdatering tidigare kodad Redstone 2. Dessa förbättringar under-the-hood kan inte vara lika prickiga som Paint 3D och Windows MyPeople, men för dagens Windows-användare kan dessa faktiskt ha större inverkan. Låt oss ta en titt.

Uppdateringshistorik för Windows 10

Microsoft arbetar för närvarande med nästa revision av Windows 10, för närvarande kodnamn Redstone 2. Windows 10 årsjubileumsuppdateringen lanserades i början av augusti och hade kodnamnet Redstone 1. Tidigare versioner inkluderar 1511, tröskel 2 och 1507, tröskel 1. En annan viktig revision, kodnamn Redstone 3, finns också i verk. Ja, jag är säker på att det var förvirrande och trötthet inducerande. Tillbaka till Windows 10 version 1703 upptäcktes den officiella versionen av Windows-entusiasten Walking Cat på Twitter.

Windows 10 Redstone 2 Bekräftad som Version 1703

Vad betyder det här? Det betyder att vi är långt ifrån att se den slutliga versionen, så om du väntar på att Microsoft får Windows 10 precis, kan du också uppgradera nu till årsdagen. Senaste PC-byggnaderna från Redstone 2 börjar visa tecken på nya funktioner som kommer. Windows 10 version 1703 fokuserar på att raffinera operativsystemet, som nu levereras som en tjänst. Några av de kommande ändringarna hittills inkluderar:

 • Användarutbildning - Windows 10 kommer att ge mer information om hur delar av operativsystemet fungerar. Det är en märkbar saknad aspekt av operativsystemet användarna är vana vid i äldre version av Windows. Kom ihåg hjälpballongen, vilken du aktiverar och klicka sedan på ett objekt för att lära dig mer om en funktion? Tja, det ser ut som comeback många användare kommer att välkomna.
 • Förbättrad uppdateringsoptimering - Windows 10 gör det lättare att hitta och hämta viktiga uppdateringar genom att anta några av egenskaperna hos peer to peer-tjänster som en torrent.
 • Bättre bevarande av uppgraderingsstatus - Till exempel kommer alla universella appar som tas bort av användaren nu ihåg när du uppgraderar och installeras inte igen.
 • Snabbare PIN-inloggning - ingen anledning att säkerställa att num lock är aktiverat. ( Redaktörens anteckning: Ja !!)
 • Nya förbättringar i Microsoft Edge som snooze-som låter dig lägga till påminnelser om flikar du behöver delta i genom Cortana-nya tillägg och en ny exportfunktion.
 • Nu kan du kontrollera trafikförhållandena i Maps-appen.
 • Nu kan du skicka sms-meddelanden direkt från Skype Preview.
 • Lagt till stöd för USB 2-ljud på valda system.
 • Tillagde möjligheten att dölja universella appar på Start-menyn.
 • Förbättrad navigering i appen Foton.
 • Bättre anpassningsalternativ för precisiona pekskärmar.

Andra ryktade funktioner som kommer till Windows 10 version 1703 inkluderar blått ljusstöd, som låter dig justera skärmens ljusstyrka, minska ögonbelastningen och hjälpa dig att sova bättre på natten. Apples iOS 9 introducerade första gången liknande stöd med en funktion som heter Night Shift. Användare kan hämta f.lux för Windows och Mac nu, vilket ger liknande funktioner. Och det är naturligtvis den mycket uppskattade Paint 3D, som nu är tillgänglig för Windows Insiders.

Redaktörens anteckning : Se vad jag kan göra!

Allt detta och mer kommer att vara tillgängligt för allmänheten i mars 2017. Innan dess håller du dig uppdaterad till för de senaste uppdateringarna.