Newton: Supercharged Email App Black Friday Deal - Få Läs kvitton, Email Snooze och mer för 50% Off for Life

UPPDATERING: Vi hade en giveaway på den här appen tidigare, men nu finns det en ny marknadsföring för Black Friday. Folk från Newton sköt mig ett mail med nyheterna:

Från 23 november till 29 november kan man prenumerera på Newton på 24, 99 dollar / år, det är bara 2 dollar / mån.
Uppdatering: En tidigare version av det här inlägget angav att priset på $ 24, 99 / år skulle vara giltigt för livet. Detta är inte längre en del av erbjudandet.

Jag har provat Inbox. Jag har provat Boomerang. Jag har provat massor av e-postprogram och försöker att återskapa den sömlösa, överladdade produktiviteten som mitt Outlook-kommandocentral ger mig på jobbet. Men ingen av dem håller fast. Antingen blir jag trött på att använda appen, eftersom den är klumpig, opålitlig eller inkonsekvent över min telefon, bärbar dator, surfplatta etc. - eller appen går upp i magen.

Sedan försökte jag Newton. Och det klickade bara.

Newton är e-postappen som du fortfarande kommer att använda med fem år från nu.

Newton gör ganska mycket allt jag vill ha en mobil e-post app att göra. Och om du har en Mac, så gör du det på skrivbordet eller datorn.

Kolla in det, de lanserade bara appen:

">

Newton är gjord av samma personer som gjorde den vackra och minimala CloudMagic-appen. Faktum är att CloudMagic-användare känner sig riktigt hemma med Newton app-Newton är nästa utveckling av CloudMagic, med alla funktioner som CloudMagic plus mer.

Det som först tog mig in var läsintäkterna. En av mina favoritidéer på jobbet stalkar människor som jag har skickat viktiga e-postmeddelanden till, se om de har läst mitt e-postmeddelande och ignorerar mig eller bara är nedslagen och inte fått det ännu (eller låtsas åtminstone att gör det). På utsidan fungerar det inte riktigt eftersom det inte finns något universellt protokoll för läsinkvitton som fungerar mellan Yahoo! och Gmail eller Exchange och iCloud, etc.

Det var därför jag var så imponerad att Newton tänkte ut det.

När du skickar e-postmeddelanden i Newton kan du välja att få ett meddelande när någon öppnar ditt e-postmeddelande. Det finns en liten indikator på meddelandet som visar statusen, precis som i Outlook.

Du kan också ställa in det för att få push-meddelanden när någon läser ett e-postmeddelande. Det är ganska imponerande.

En annan sak jag tyckte var hur lätt det var att sätta upp det här med Gmail.

Allt jag behövde var att logga in med mitt Google-konto, och jag var igång. Ingen fiddling med IMAP-servrar eller aliaser eller något dumt så.

Men det jag gillar mest om Newton är att det är jäkligt glatt . Våga säga att det är snabbare än den inhemska iOS Mail appen. Vanligtvis, när jag använder en e-postklient från tredje part, känner jag mig som om det finns ett långsam lager mellan mig och min email. Jag känner bara att den drar. Men med Newton får jag inte alls. Jag zip genom e-postmeddelanden, svepande åt vänster eller höger för olika handlingar, välja och vidta åtgärder på flera e-postmeddelanden samtidigt och snoozing eller schemaläggning av e-post med var mycket lätt eftersom jag skickar vanliga e-postmeddelanden.

Det är en bris.

Så det är min mini-recension. Jag har använt det i nästan en vecka nu, och jag gillar det. Jag vill bli knuten till det, och jag tror att det blir okej.

Newton Email App Prissättning

Newton har uppehållskraft eftersom det är en betald app. De har satt sina priser på $ 49, 99 för en årslängd abonnemang. Det pannar ut till ca $ 4 per månad. Om ditt e-mail är lika viktigt för ditt liv som det är att gruva, tror jag det är helt värt det. Dessutom garanterar det att Newton är pålitlig och välskött, med nya funktioner i horisonten.

Appen är gratis att ladda ner, och du kan prova det gratis i 14 dagar. Om du gillar det kan du fortsätta använda det genom att göra ett köp i app.

Det finns inga Newton kupongkoder eller rabattkoder där ute. Men för 10 lyckliga -läsare har vi en fantastisk affär: 1 år Newton gratis. Uppdatering: Men för Thanksgivingveckan kan du få 50% rabatt på ett årslångt medlemskap. Om du registrerar dig mellan 23 november och 29 november betalar du bara $ 24, 99 / år.

Gratis Newton App Giveaway: Ange för att vinna 1 av 10 års långa prenumerationer - VINNERS MEDDELADE!

Vinnare har meddelats! Kolla din e-post eller Twitter för detaljer om att lösa in ditt pris. Tack för att du kom in!

Jag gillar Newton, och jag tror du kommer också. Så jag ska ge bort 10 Newton-prenumerationer till 10 slumpmässiga -läsare. Den enda fångsten: Jag vill höra vad du tycker om appen efter att ha använts i några månader. Älskar det, hatar det, gillar det men önskar att det hade något mer, jag vill höra om det. Så här fungerar det:

  1. Den 28 september ska jag slumpmässigt välja en vinnare från alla poster vi mottar.
  2. Du kan ange flera gånger. Så här (en post för var och en av följande):
    1. Anmäl dig till gratisförsöket och låt mig veta att du gjorde det, antingen i kommentarerna, på Twitter eller via e-post.
    2. Lämna en kommentar om ONE-funktionen som gör att du vill vinna ett års Newton gratis
    3. Dela dina tankar om appen på Facebook eller Twitter. Var noga med att använda de sociala medierna och länka tillbaka till det här inlägget så att vi kan räkna din post.
  3. Vinnare kommer bli underrättad via email och Twitter.

Låter bra? Bra. Ser fram emot dina inlägg!