Windows 10 Tips: Visa väder i kalenderapp

Windows 10 november Uppdatering Version 1511 Build 10586 innehåller flera små förbättringar som bidrar till en övergripande bättre Windows-upplevelse. Det finns flera uppdateringar och förbättringar av de inbyggda universella appar och en av de snygga jag upptäckte gör att väderförhållandena visas i kalenderappen.

Gör Windows 10 Kalender App Skärm Väder

Det första du behöver göra är att se till att du har de senaste uppdateringarna för appar. Om du har appar som ska uppdateras automatiskt bör du vara bra att gå. Om du vill vara säker kan du manuellt uppdatera dem. För att göra det startar du Store, klicka på din profilikon, Nedladdningar och uppdateringar och klicka på Sök efter uppdateringar .

För att få upp vädret, gå till Inställningar> Sekretess> Plats . Bläddra sedan ner till Välj appar som kan använda din platsavdelning i den högra rutan och slå på Mail och kalender och MSN Weather .

Vädret kommer inte dyka upp genast, och du måste starta om datorn för att ändringarna ska träda i kraft. När jag ställde upp det tog det några dagar för att ikonerna för väder skulle dyka upp. Vädretikonen ger dig en allmän uppfattning om vad prognosen är. Till exempel soligt, delvis molnigt, regn eller snö och låg och hög temperatur på dagen.

För att få detaljerad information, klicka på ikonen och MSN-väder öppnas i din standardwebbläsare för mer information.

Det är också möjligt att ställa in om det visar temper i antingen Fahrenheit, Celsius eller Regional Default genom att gå till Alternativ> Väderinställningar och välja den du vill ha.

Om du använder Outlook-skrivarklienten i Windows 10 eller tidigare version kan du ställa in det också för att göra det.

Läs: Så här lägger du till och tar bort väderplatser i Outlook: s kalender.