Ljudserum är fri att bota muskelsjuka

När jag är upptagen på jobbet eller skriver till min favoritwebbplats, hjälper det mig att slappna av och förbättra min effektivitet för att ha lite groovy musik i bakgrunden. Eftersom jag gillar ett brett utbud av musik är mitt favorit sätt att lyssna på musik via en onlinetjänst som Pandora, Playlist, Last.fm eller Spotify eller GrooveShark. Men nyligen skickades jag något som har blivit min nya favorit, Sound Serum .

Sound Serum är inte din vanliga musikströmmande webbplats

Sound Serum är ett online musikbibliotek som är fullt av kreativa commons licensierad elektronisk musik. Det betyder att om det finns en sång som du gillar kan du ladda ner den utan att oroa dig för RIAA som kommer efter dig. Sound Serum innehåller en Java-baserad musikspelare som fungerar direkt i din webbläsare. Gränssnittet är enkelt, och som du vet är 'ers enorma fans av enkla. När du väl besökt webbplatsen spelar den en konstant ström av musik tills du trycker paus, stoppa eller stänger webbplatsen. Varje låt har ett "Rating" -system som låter dig gilla eller ogillar varje objekt, kommer antalet liknande ( eller ogillar ) att visas under kategorin Betyg bredvid låtnamnet.

Det är mobilt

Jag har inte kunnat få det till jobbet på min Android webbläsare än, men det fungerar från iPhone Safari-webbläsaren utan några problem. De flesta mobila webbläsare låter dig ladda ner spår direkt, och om du föredrar, slänger du även den medföljande m3u- eller xspf-spellistan i en mediaspelareapp.

Slutsats

Sound Serum är en groovy free web app som låter dig lyssna på en samling techno-stil musik, och det låter dig även ladda ner musiken medan du lyssnar på den. Det har inget obegränsat bibliotek med spår, men nu ser det ut som att det är bra till en bra start.

Prova Sound Serum direkt i din webbläsare!