Windows 10 Preview Build 14376 för PC och mobil släppt

Microsoft släppte idag nästa byggnad på vägen till den slutliga versionen av årsdagen utgåva till Insiders för PC och Mobile. Det finns inga nya funktioner, men det finns gott om buggfixar och förbättringar medan företaget lägger passform och slutar till nästa stora utgåva.

Enligt insiderprogrammets ledare, Dona Sarkar:

Eftersom du hela tiden tycktes ha en bra taktik i förra veckan, börjar vi veckan bort rätt och släpper inte en, inte två, inte tre ... men * fyra * bygger idag. Idag släpper vi Build 14376 för både PC och Mobile till Windows Insiders i Fast-ringen.

Hon noterar också att det finns nästan 1800 fixar jämfört med den senaste byggnaden 14372. Det finns också en ny tillägg för Microsoft Edge - Evernote Web Clipper. Så om du är Evernote-användare, borde du vara glad med den nyheten.

Windows 10 Förhandsgranska Bygg 14376

Följande är kända problem för PC enligt Dona:

  • Om du klickar på nätverk eller VPN-anslutningar i nätverksflyttningen på aktivitetsfältet startar inte nätverksinställningssidan som det ska.
  • Det finns några kända problem med Evernote Web Clipper-förlängningen för Microsoft Edge. Evernote Web Clipper kanske inte laddas på vissa webbplatser och det finns ingen miniatyrbild vid klippning av bokmärken. Det finns också olika visuella problem.
  • När du aktiverar utvecklingsläge i den här byggnaden får du ett felmeddelande eftersom de nödvändiga paketbehoven från Windows Update inte publiceras på lämpligt sätt. Detta hindrar dig från att använda Device Portal. Vi arbetar för att få det så snabbt som möjligt. Du kan fortfarande distribuera F5-appar från Visual Studio till din dator.

För hela meddelandet och vad som händer med Mobile, kolla in det här blogginlägget.