Windows 10 PC Preview Build 10586 Nu tillgänglig

Microsoft rullade idag ut vad som kan vara den slutliga förhandsgranskningsuppbyggnaden av Windows 10, kodnamn Threshold 2 (TH2) innan Fall Update rullar ut till allmänheten senare i månaden.

Windows 10 PC Preview Build 10586 är nu tillgänglig för medlemmar av Windows Insider-programmet i snabbuppringningen. Denna byggnad innehåller främst buggfixar och allmänna förbättringar för att strama upp saker över hela linjen.

Hej #WindowsInsiders, PC Build 10586 lever nu för Insiders i Fast Ring: https: //t.co/cveaJbEvwN

- Gabriel Aul (@GabeAul) 5 november 2015

Förhandsgranska Windows 10 Insider Build 10586

Den här nya byggnaden kommer bara en vecka efter Insider build 10576, som innehöll några nya funktioner samt stabilitet och prestandaförbättringar.

Enligt blogginlägget från Gabe har följande problem åtgärdats:

 • Problemet med att någon ljudspelning (som musik från Groove eller videor från Filmen och TV-appen) sänks med 75% under en tidsperiod efter det att en anmälan som dyker upp från Action Center är fixad.
 • Genom att trycka på strömbrytaren på Surface Pro 3 borde du sätta Surface Pro 3 i stället för att stänga av den.
 • Vi fixade ett problem som rapporterades av Windows Insiders där ett kommandorampfönster disksnapshot.exe skulle blinka slumpmässigt.
 • Windows bör nu komma ihåg din tidigare inloggningstyp. Om du till exempel loggar in med en PIN-kod - det kommer att be dig om en PIN-kod nästa gång istället för en annan typ.
 • Vi har löst ett problem där flikförhandsgranskningar i Microsoft Edge uppträdde som svarta om sidan inte bläddrades överst och även prenumerationer på webbnoteringar uppträdde som svarta.
 • Små formfaktor enheter, som Dell Venue 8 Pro, den uppstarten med rotations- eller virtuellt läge skärmstorlek som är större än den fysiska skärmstorleken bör inte längre uppleva en bluescreen vid uppgradering.
 • Appar och spel ska hämtas från Store på ett tillförlitligt sätt.

Kom ihåg, medan nästa byggnad rapporteras som nästan fullständigt, är det fortfarande en förhandsgranskning (beta), och vissa problem finns.

Här är en koll på de kända problemen:

 • Efter uppgradering från en Windows 10 Insider Preview bygg till en annan Insider Preview bygg, kommer Skype-meddelanden och kontakter att försvinna från Messaging + Skype-appen. Du kan få Skype-meddelanden och kontakter tillbaka genom att navigera till "C: \ Users \\ AppData \ Local \ Packages \ Microsoft.Messaging_
  8wekyb3d8bbwe \ LocalCache "i File Explorer och radera eller byta namn på filen" PrivateTransportId ". När du har raderat eller byt namn på den filen, gå till Skype-videobloggen och logga ut från Skype och logga in igen.
 • Insider Hub kan vara borta efter uppgradering till denna byggnad. Du kan få Insider Hub tillbaka genom att gå till Inställningar> System> Appar och funktioner och klicka på "Hantera valfria funktioner", välj "Lägg till en funktion" och välj Insider Hub.

Som vanligt kan du ta den här senaste byggnaden genom att gå till Inställningar> Uppdatering och säkerhet> Windows Update . Denna nya byggnad kom ut tidigt idag, men jag är just nu mitt i att installera den på mitt testsystem.

Om du redan har uppgraderat eller när du gör det, låt oss veta hur saker och ting går till dig i kommentarfältet nedan.

Och för mer diskussion om Microsofts senaste OS, gå till gratis för att gå med i Windows 10 Forums.