Windows 10 Build 10074 Visual Tour av nya funktioner

Microsoft visade några nya funktioner för Windows 10 på sin Build Developers konferens idag och har också släppt en ny version av Windows 10, bygg 10074. Här är en titt på de anmärkningsvärda nya funktionerna.

Windows 10 Build 10074

Den här nya byggnaden kommer på hälerna i det senaste utgåvan, byggs 10061, och visar att Microsoft inte skämtade om att släppa byggnader snabbare. En annan subtil förändring är att dessa byggnader nu är märkta Insider Preview versus Technical Preview, vilket är en reflektion över takten i dessa utgåvor och det närmar sig slutdatumet.

Den här nya byggnaden är tillgänglig för Windows Insiders som ingår i långsam och snabb ringen. Eftersom långsam ring är inkluderad kan du ladda ner ISO-bilderna nu också. Det gör att du kan skapa en startbar USB-flash-enhet med hjälp av ett verktyg som Rufus eller Microsofts gratisverktyg. Eller du kan använda ISO för att enkelt installera Windows 10 på en virtuell maskin.

Under konferensen idag nämnde Microsoft också namnet på sin webbläsare, tidigare kodnamn: Project Spartan, är nu officiellt Microsoft Edge .

">

Aero Glass-funktionen återkommer, men inte alla kommer att få det direkt. Enligt Gabe Auls inlägg på Blogging Windows:

Vi har också hört klart att många Windows Insiders vill se Aero Glass från Windows 7 göra en återkommande. Vi har funderat på hur man uppfyller denna förfrågan och försöker utföra några saker med den här byggnaden för att se hur du gillar dem. Vi kör ett litet A / B-test med denna byggnad. 50% av dig får normal genomskinlighet på Start-menyn och aktivitetsfältet medan de andra 50% kommer att se en suddig effekt på Start-menyn och aktivitetsfältet (som frostat glas). Om Windows Insiders verkligen tycker om oskärpaffekten, lägger vi till den i flera områden och anser även att den är standard i stället för standard öppenhet.

Det här är vettigt eftersom inte alla kommer att vara glada över att återvända till de äldre dagarna i gränssnittet. Om du inte är ett fan kan du självklart alltid inaktivera det i Inställningar och göra andra UI-anpassningar så att de passar dina önskemål. Så, om du testar ut den senaste byggnaden, låt din röst helt enkelt höras om den visuella effekten via appen Windows Feedback.

En annan ny funktion innehåller nya standard Windows systemljud. Baserat på användaråterkoppling har nya och fräscha ljud lagts till för olika åtgärder, nämligen meddelanden, start, inmatning av en flash-enhet, felmeddelanden.

Kontinuerupplevelse eller (Tablet-läge) i Windows 10 har uppgraderats, vilket huvudsakligen används på 2-i-1-enheter som en Surface 3 och tabletter. Den innehåller en förenklad aktivitetsfält, och du får startskärmen istället för skrivbordet när du stänger en applikation i tablettläge.

Har du haft tid att utforska den nya byggnaden ännu? Eller sitter du tillbaka och observerar hur Microsoft ändrar Windows? Lämna en kommentar nedan och låt oss veta dina tankar!