Vad händer med ditt liv när du dör?

Jag är säker på att Australien LifeInsuranceFinder.com inte hade i åtanke när de skapade animationen "Digital Death - Vad händer online när du dör." Jag har ingen avsikt att dö, men i akademisk bemärkelse fann jag tecknad informativ och rolig. (Aktuarer knäcker mig alltid.)

Är du orolig för någon smutsig tvätt du stashed på Internet? Du borde vara. När du dömer på "du" - om du har mycket av din personliga information i ett moln blir den egenskapen hos den som driver molnet. De kan göra vad de vill ha med det, inklusive att återskapa en virtuell du, kanske med dig i din smutsiga tvätt på utsidan.

Om du är den genomsnittliga Twitter-användaren på 23 minuter om dagen på tjänsten, när du inte kan twit mer, har du lämnat 15.795 visdomstips för kommande generationer. Twitter kommer gärna vidarebefordra dem till nästa släkting. Facebook kommer att ha 415 av dina meddelanden för varje år av ditt liv, inklusive tusentals foton.

Faktum är att du har lämnat så mycket av dig själv på Internet, att när du har lämnat den här dödspolen har du inte lämnat den helt. Det kommer att vara generösa jäklar av dina ord och tankar, för att inte tala om foton och videoklipp av dig, som ligger bakom för alla, inklusive de stora barnbarnbarnen, för att lära känna dig. Ta reda på vad som inte kommer att interfereras med dina ben, men för gott eller ont kommer du att leva efter dig.

">