Hur man anpassar Windows 7 Aero Theme med Aero Tuner

Aero är slick och det har länge varit en favorit bland Windows-användare sedan den introducerades under Vista-dagarna. I Windows 7 har Aero uppdaterats men de inbyggda anpassningsalternativen är kanske inte tillräckligt. I Windows-registret finns flera avancerade inställningar som du kan justera manuellt för att ändra Aero-utseendet, eller du kan bara använda det fria Aero Tuner-verktyget. Låt oss ta en snabb titt på verktyget!

AeroTuner skrevs av den ryska utvecklaren "Happy Bulldozer." Trots det skrapa utvecklarnamnet får AeroTuner jobbet gjort och det visar en live förhandsgranskning medan du justerar inställningarna. Det finns inte mycket mer att säga om det, det anpassar Aero och det gör ett bra jobb på det.

Hämta AeroTuner

AeroTuner kommer förpackad som en .zip-fil, du måste extrahera den till vilken plats som helst på din dator och då kan du köra den. Efter att ha undersökt filerna som jag har funnit att den är ren med skadlig kod och andra saker, är det verkligen gratis. Du kan hämta appen från en av länkarna nedan.

Hämta länk # 1 - Hämta länk # 2

Vilket tema använder du för Windows 7? Är du ett dö-hårt Aero-fan? Berätta för oss i kommentarerna nedan!