Titta på dagens Live Stream av Apple iPhone Event Keynote

Apple håller idag en iPhone-händelse på den helt nya Steve Jobs-teatern på Apple Campus och kommer att vara direktsändning av keynote-adressen. Företaget förväntas avslöja nya iPhone-modeller, en ny Apple Watch, en uppgraderad Apple TV och mycket mer. Evenemanget börjar kl. 10.00 (kl. 13.00, kl. 12.00 CST, 6 PM i London och 7 PM i Paris) och här är hur du kan se den live.

2017 Apple iPhone Keynote Event

Det är september och det betyder att det är dags för Apple att rulla ut några nya hårdvaruenheter, nämligen nya iPhones, som kommer att rocka sin nya iOS 11 mobilplattform. I år förväntas företaget presentera tre olika iPhone-modeller. Det ska finnas en ny iPhone 8, iPhone 8 Plus och en ny modell som heter iPhone X.

Detta kommer att bli en stor händelse för företaget eftersom det är 10-årsdagen av iPhone. Den mystiska iPhone X är ryktad för att vara en ultremässig modell som företaget släpper ut för att hedra tioårsjubileet för iPhone. Andra nya hårdvaruuppdateringar som förväntas bli tillkännagivna idag inkluderar en ny Apple Watch samt en mer kraftfull Apple TV med 4K video support och mer. Det bör finnas andra tillkännagivanden som lanseringen av iOS 11 och den alltid retade "one more thing" överraskningen.

Det finns flera sätt att titta på live-strömmen av Apple-händelsen idag. Du kan strömma det från Safari på avsnittet Apple Events på sin webbplats. Du behöver en enhet som kör iOS 9 eller senare eller MacOS 10.11 eller senare. PC-användare kan titta på det via Microsoft Edge på Windows 10.

Om du har den nuvarande 4: e Apple TV-apparaten kan du installera Apple Events-appen från affären om du inte redan har den. Om du fortfarande använder en andra eller tredje generationen Apple TV, bara skjuta den upp när Apple kommer att skjuta ut Apple Events-kanalen.

Oavsett om du är hemma eller på kontoret, borde du kunna fånga händelsen live. Om du är på jobbet, se till att volymen på din dator eller mobilenhet inte är uppåt för högt eller chefen tar dig inte ... om inte din chef är lika upphetsad över händelsen som du är. Om du inte har något sätt att se det levande, inga bekymmer. Du kan följa det i närheten av realtid genom att följa livebloggar eller Twitter-flöden från personer som är på evenemanget. Dessutom gör Apple alltid hela händelsen tillgänglig för nedladdning på sin webbplats strax efter det att den slutar.

Vad är du glada att se under dagens Apples event? Låt oss veta genom att lämna dina tankar i kommentarfältet nedan.