Väntar på att uppgradera till Windows 10? Prova Microsofts interaktiva demo webbplats

Microsoft lanserade sitt nya operativsystem förra månaden och vi har fått mycket täckning av Windows 10. Men om du fortfarande står på staketet om du ska uppgradera eller inte, har Microsoft en cool interaktiv webbplats du måste kolla in.

Microsofts Windows 10 Demo

På demo-webbplatsen i Windows 10 kan du få en uppfattning om hur alla dess nya funktioner fungerar. Den har videoutgångar, Q & As och enhetsspecifik demo. Det låter dig få en uppfattning om vad du kan förvänta dig från Windows 10 på olika enheter.

Vill du jämföra hur Cortana eller Microsoft Edge fungerar på skrivbordet, surfplattan eller Windows Phone? Det tar bara ett par klick. Välj vad du vill veta om från menyn till höger, och en video kommer att spela som visar dig hur det görs.

Webbplatsen ger ingen röst över handledning, och går inte in i några djupa förklaringar på funktioner, men det låter dig få en blick och känsla för Windows 10 över enheter.

För att få en känsla för vad du kan förvänta dig från det nya operativsystemet, gå till Microsofts Windows 10-demo-webbplats.