Använd Google Voice från en iPhone [Hur-till]

Att använda Google Voice från din iPhone är en mycket enkel process tack vare Googles vision att flytta alla applikationer till webben. Goda nyheter, sedan Apple beslutade att blockera Google Voice App från Apples App Store. Oavsett deras orsaker, tack vare Google och Google Voice Mobile Site / Client, behöver vi inte vänta på att Google och Apple slår ut det i domstol. Vi kan börja använda Google Voice på iPhone direkt. Så med det sagt, låt oss få rätt till How-To och produktturen!

Så här använder du Google Voice från en iPhone steg för steg

1. Från din iPhone, Öppna Safari- webbläsaren och G till http://www.google.com/voice/m

2. Skriv in ditt Google / GMAIL-kontonamn och lösenord . För enkelhets skyld, klicka på Kom ihåg mig och klicka på Logga in

3. Efter inloggningen är din Google Voice- inkorg huvudskärmen. Här får du se nya röstmeddelanden ( och deras transkription om de är aktiverade ), SMS TXT-meddelanden, samt alla alternativ och inställningar som finns i den fullständiga webbläsarbaserade Google Voice App.

4. För att ringa ett telefonsamtal, klicka bara på i snabbuppringningsrutan och skriv in telefonnumret och klicka på Ring ELLER, klicka på Kontakter

Använda skärmen Kontakter är det enklaste sättet att ringa samtal eftersom du inte behöver fumla runt med att skriva in i telefonnummer. Kontakterna synkroniseras med ditt GMAIL-konto, vilket gör det ännu enklare.

5. Klickakontaktlänken och klickakontakten du vill ringa eller skicka ett SMS- TXT till

6. Kontakten visas, och du kan antingen klicka på Ring eller SMS


Om du ringer kontakten kommer Google Voice först att ringa dig till det nummer som anges i inställningarna (din mobil vanligtvis) och sedan försöker de ringa kontakten. Allt som allt, mycket GROOVY.

Att använda SMS- funktionerna i Google Voice är lika enkla. TXT-meddelanden kan skrivas och skickas till kontakter via Google-Voice Mobile Client, och svaren kommer att skickas tillbaka till din inkorg, som visas nedan.

Förutom att ringa telefonsamtal och skicka SMS-TXT-meddelanden kan du också klicka på Inställningar för att justera alla dina Google Voice-inställningar, inklusive:

Allmän

  • Voicemail Notifications Email Address
  • Samtalsrapporteringsinställningar
  • Standard Voicemail Greeting
  • Samtalspresentation På eller Av
  • Samtalsinställningar

telefoner

  • Standard vidarebefordringsinställningar

Du kan också ställa in inställningen Stör ej och konfigurera vilken telefon du för närvarande klarar av genom att klicka på länken Min mobilnummer .

Sammantaget är Google Voice-mobilens mobilklient / webbsida ett mycket snyggt alternativ till Google Voice iPhone App som Apple kanske eller inte kan släppa. Medan vi alla väntar tror jag att Google har tillhandahållit ett arbetsalternativ som är mycket användbart.