Ångra den irriterande olycka tiden hoppar med Siri Remote för den nya Apple TV

Den nya Apple TV (4: e generationen) kommer med en ny Siri-fjärrkontroll som har en pekplatta. Medan det tar lite att vänja sig, men när du gör det, är det snabbt och snabbt att navigera på det nya tvOS-gränssnittet. Det är dock inte perfekt.

Ett problem, just nu, måste du jaga och pissa dig genom att logga in på musik- och videoklippstjänster. Oavsett anledning fungerar Apple Remote-appen för iOS inte med den nya TV: n. Det var något jag täckte i min artikel: Mina första intryck av den nya Apple TV. Jag skrev den artikeln den 31 oktober, och vid tiden för det här skrivandet fungerar det fortfarande inte.

En annan stor irritation med fjärrkontrollen är att det är för lätt att oavsiktligt knyta pekplattan och videon eller musiken du njuter av scrubs framåt eller bakåt. Lyckligtvis finns det några sätt att lösa problemet eller förhindra att det händer alls.

Ångra tid hoppar med Siri Remote

Om du oavsiktligt knyter padden och hamnar någonstans i den video du inte vill vara, tryck bara på menyknappen en gång och du kommer tillbaka där du var.

Justera skärmens känslighet

En annan sak du kan göra är att ändra pekplattans ytspårning. För att göra det, gå till Inställningar> Remotes and Devices> Touch Surface Tracking . Där kan du ställa in det till Fast, Medium (standard) eller Slow. Självklart kanske du tycker att det är mer av en chore att navigera om det är långsamt, men det minskar också chansen att du av misstag hoppar runt.

Om du råkar ha fjärrkontrollen från Apple TV Generation 2 eller Gen 3, kan du undvika problemet helt och hållet genom att använda det istället eftersom det fungerar ganska bra med den nya Apple TV.

Vad tar du med? Har du den senaste Apple TV och vad tycker du om Siri-fjärrkontrollen? Låt oss veta i kommentarsektionen nedan.