Ultimat guide till att göra din egen tidsfördröjning

Tidsförloppsvideoer är otroliga. De kombinerar fotografi, filmografi och videoredigering i en ny stor konstform som verkligen lyser med sin unika inställning. Även om de kan tyckas mycket svåra att göra, är de nu ganska enkla att skapa. Låt oss börja.

Saker du behöver skapa tidsförlopp:

  • Enhet som kan ta en tidelapse (Smartphone eller DSLR)
  • En modern PC eller Mac med anständiga specifikationer
  • Adobe Creative Suite eller någon annan redigeringsprogram du föredrar

metoder:

  1. Video sped upp till dubbelt den ursprungliga hastigheten (eller mer)
  2. Bilderna sys i en video

Metod 1 - Video sped up - Använd en DSLR eller annan kamera

Det enklaste sättet att skapa en tidsfördröjning är att sätta din smartphone eller kamera på ett stativ och spela in en video, som du senare kommer att hämta på din dator.

När du är färdig med videon, ladda bara upp den till din dator och använd videoredigeringsprogrammet efter eget val för att påskynda det. I den här handledningen ska jag visa hur du gör det i Adobe Premiere Pro, eftersom det är ett av de mest använda programmen.

Metod 2.1 - Fotstygn - Alternativ 1 Använd Förlopp Pro för Android eller iOS

För dig som inte har tillgång till DSLR-kameror med intervallmätare, finns det Lapse It - en bra applikation för att göra timelapses på din mobiltelefon, tillgänglig för iOS och för Android. För att få tillgång till den fullständiga versionen, som kan spela in högkvalitativa tidsförluster, måste du ställa dig tillbaka med $ 2 dollar, men du kan fortfarande kolla in den fria versionen om du inte är 100% säker på om det här är för dig.

Så här ser min snabba tid bort efter lite extra tweaks i Adobe Premiere Pro:

">

Nästa: Metod 2.2 Fotstygning Med DSLR med en intervallmätare [2]

Sidor: 1 2