Sök efter låtar över Spotify, YouTube och SoundCloud det enkla sättet

Det finns miljontals låtar på nätet, men att veta vilken tjänst du kan spela dem från kan vara en syssla. TuneCrawl är en utmärkt onlinetjänst som låter dig söka efter musik från Spotify, YouTube och SoundCloud allt från ett ställe.

Gå vidare till TuneCrawl.com och skriv in den sång du letar efter. Du får tre kolumner som visar resultat från varje tjänst. Du kan strömma låten genom att klicka på den blå spellknappen, dela en länk till låtarna på Twitter eller Facebook och köpa spåren från Amazon Music eller Google Play.

En sak att notera är att du behöver ett Spotify-konto för att strömma dessa låtar på TuneCrawl-webbplatsen.

När du väljer en låt från YouTube, visas en video på samma sida genom att trycka på uppspelningsknappen så att du kan kolla in den. Det här är mycket lättare än att omdirigeras till YouTube-webbplatsen. Om du klickar på titeln på låten och artisten öppnar den en ny flik till YouTube.

Jag gillar den här webbplatsen eftersom den är snabb, låter mig enkelt hitta musik och streamingtjänsten den är på. Plus att kunna förhandsgranska det, och sedan köpa det om jag verkligen gillar det är en extra bonus. Om de bara skulle lägga till MOG-resultat skulle jag vara en mycket lyckligare användare.