Uh, oj Steve Jobs ... Nu pissade du av Jon Stewart! [GroovyNews]

Precis som någon riktig "geek" där ute, gillar jag förmodligen de flesta av er groovyReaders där ute har lagt stor uppmärksamhet åt Apple-slipup som landade nästa generations iPhone i händerna på Gizmodo som gick vidare och gjorde en fullständig recension.

När äpple bekräftat var det deras och bad att det skulle returneras till dem, tänkte jag att det var slutet på berättelsen. Jag trodde att telefonen såg snyggt ut och skulle hålla ett öga på det under sommaren för att ersätta min iPhone 3G.

Vad jag inte hade insett var historien just börjat. Några dagar efter scorpionen av Gizmodo gick Apple på offensiven och började sin attack genom att polisen olagligt ( enligt experter ) gick in i Gizmodo-anställdens Jason Chens hem och utnyttjar mest om inte all sin datorutrustning. Gizmodo dokumenterade hela incidenten, inklusive Jasons minne om händelserna, Kalifornien Searh Warrant State och brevet från den juridiska avdelningen i Gizmodos moderbolag Gawker Media LLC. Och så visade sig Wired Magazine för några dagar sedan att Apple också letar efter den kille som hittade Apple 4G iPhone ...

Jag menar verkligen? Är du seriös? Verkligen? Och det var då Jon Steward plockade upp historien som täckte händelsen i ett klipp nästan 5 minuter långt:

Bland de otaliga ena linjerna tyckte jag särskilt om delen när han sa:

"Polisen var tvungen att dyka i killar dörren? Visste de inte att det finns en app för det? "

Det är synd att allt var tvungen att gå ner så här, men fördelarna är att vi fick se ett bra segment på TheDailyShow. Jag hoppas att komedin fortsätter eftersom man bara kan skratta om hur absurt Apple uppför sig om en dum telefon. Visst, Apple har alltid varit sekretess / sekretess nazister men vanliga.

Förhoppningsvis låter Microsoft inte den här gå utan att få en jab i kanske med hjälp av SNL eller ?? Jag kan bara se MAC-reklamen nu!

Kommentarer? Tankar? Det här har varit kul att titta på och skriva om! Skulle älska att höra dina tankar.