Twitter Erbjudanden Feature Rich Expanded Tweets

Medan Twitter är en mikrobloggtjänstplattform för snabb läsning, har det gjort allt för att hålla folk som använder sina tjänster under längre perioder. Nu, via ett nytt partnerskap, kommer det att erbjuda rikare innehåll från TIME, WSJ och andra partners nya och nöjesplatser.


Om en länk till en artikel på en partners webbplats publiceras kan du se rikare innehåll från den artikeln - de första raderna i artikeln, författarens namn eller video.

Listan över partners blir större. I det här inlägget på Twitter-bloggen kommer Breaking News, The New York Times, San Francisco Chronicle eller Der Spiegel online att ha rikare innehåll.

Nu levererar en mångsidig och växande grupp nya partners som The Wall Street Journal, Breaking News och TIME också rikt innehåll inom Tweets som innehåller en länk till webbplatser.

Som en del av samma rörelse får du också exklusiva WWE-ringbilder, bilder från BuzzFeed eller TMZ, video från livstid, dailymotion och klipp från TV-program som BET's 106 och Park.

Twitter-användare kan redan se YouTube-videor och Instagram-bilder i utökade tweets. Den här nya funktionen rullades ut för några veckor sedan.

Jag tycker att det här är ett bra drag på Twitter, och det blir lättare att få innehåll på ett enda ställe. Det kan också vara ett bra drag för Twitter för att börja tjäna pengar på tjänsten mer.