Leksaker 'R' Us presenterar tablett för barn

Eftersom beräkningen fortsätter att röra sig mot mobil, varför inte introducera barn på det i en tidig ålder? Leksaker R Us säljer Tabeo 7 "Android-surfplattan avsedd att användas av barn.

Medan Tabeo inte har stora specifikationer jämfört med vuxna tabletter är det tillräckligt för vem det är utformat för. Tabletten har en 800 × 480 7-tums display med WiFi-stöd, en främre kamera, högtalare och en mikrofon. Under huven har den en 1 GHz ARM Cortex A8-processor, 1 GB RAM och 4 GB internt minne. Det har också en microSD-plats, vilket gör att du kan uppgradera lagringsutrymmen med upp till 32 GB, plus en HDMI-port för anslutning till en HDTV.

Tableten $ 150 körs Android 4.0 - Ice Cream Sandwich - som företaget har utformat sitt eget gränssnitt på toppen av. Det kommer att innehålla mycket innehåll riktat till målgruppen som 20 barnvänliga spel, 10 pedagogiska appar samt appar för underhållning och böcker. Företaget skapade också en Tabeo butik, där över 7000 appar kommer att vara tillgängliga för det.

Om du är förälder, är den groovy funktionen för dig föräldrakontroll för upp till åtta användare. Så du kan bestämma vilken typ av innehåll varje barn får tillgång till och hur länge de kan använda den. Nu kan dina barn ha sin egen enhet utan att låna din och smutsa upp skärmen med jordnötssmör och skruva upp dina inställningar.