Veckans bästa nya Android-appar och spel - Vecka 48

Det är slutet på ytterligare en vecka, och här hoppas att det var en produktiv för dig. Om du letar efter nya Android-appar som ska hämtas har vi täckt dig. I veckan ser vi mycket intressanta saker fräscha från Play Butik. I veckans lista ingår en rolig fotobutik, en officiell e-postklient och ett färgstarkt, ler-smashing-spel.

Apps

LockNotes

LockNotes är en antecknings widget för Android 4.2-enheter. Widgeten kan nås från låsskärmen, så att du snabbt kan ta ner anteckningar och visa befintliga utan att låsa upp skärmen.

Volymkontroll +

Det här är en app som integrerar alla volymkontroller i ett enhetligt gränssnitt. Volymkontroll + låter dig justera volymen för varje ljud som enheten gör, oavsett om det är meddelanden, telefonsamtal, larm eller musik.

Photo Bar

Denna app är fotografi med en humoristisk känsla. Som namnet antyder är Photo Bar en app för att göra spritetiketter ur dina foton. Du kan välja mellan flera mallar, vara kreativ och skriva ut, klippa och klistra in den på din favoritdryck.

Video krympa

Video Shrink är en app för att minska videofilstorlekar så att det är enklare att skicka. Det kan krympa videor från 64 till 512 kbps. Observera att det bara fungerar för Android 4.0 och senare, och kanske inte fungerar på vissa enheter. Det har dock testats för att arbeta på Galaxy Nexus och Nexus S.

Outlook.com

Om du använder ett Microsoft (Live) -konto för e-post, bör den här appen vara avgörande. Det här är den officiella e-postklienten för Outlook.com-konton, och gör nästan allt som förväntas av en e-postklient. Förutom att skicka meddelanden kan du också synkronisera dina kalender- och telefonkontakter och stödja flera konton.

Spel

Julnatt

Hjälp Rudolph och Santa levererar presenter bland gale force winds och whirling snow. Välj 9 olika tecken och njut av spelen superb HD-grafik.

Atlantis kristaller

En ny spin på ett match-tre spel, denna inkarnation lägger till mer äventyr genom att skapa en övertygande storyline. I det här spelet är du en arkeolog som måste hitta kristallerna för att lösa Atlantis mysterium. Med utmärkt grafik och unika spelregler ser detta ut att vara en av de bättre spelen i sin genre.

Galen morfar

Efter Angry Gran kommer Crazy Morfar. Spelmekaniken ser ut att vara densamma, den här gången med en äldre man i skateboards.

Slaget vid havet

Detta är ett navals strategispil som spelas via ett Facebook-nätverk. Du kan spela med en vän eller en slumpmässig motståndare. Spelet stöder också push notifieringar och kan spelas på plattformen.

ClayJam

ClayJam är ett ledigt spel med bra ler animering och en unik speldesign. Tanken är att rulla en liten boll av lera nerför en kulle, krossa andra lera tecken tills bollen är enorm nog att flicka till de onda djuren nedan. Jag har spelat det här i några dagar nu, och jag måste säga att grafiken är fantastisk och spelet själv är beroendeframkallande.

Världen vid vapen

Gamelofts nya release är ett världsbyggande spel med en militär miljö. Bygg läger, tåg arméer och delta i kamp i högkvalitativ grafik. Spelet möjliggör även anslutning till Facebook, eller Gamelofts spelnätverk, Gameloft LIVE! att låna kampenheter under kamp.

Det bryter upp den här veckans senaste och bästa. Finns det något vi saknat? Låt oss veta i kommentarerna!