TG 27: M Night Shylamananana

Microsoft lånar Dell 2 miljarder dollar för att gå privat, Surface med Windows 8 Pro ut i helgen, Ouya spelkonsol, iPad 128GB-modell, Netflix-originalserien, din mest hatade programvara och hur tipset på veckan.

Den här veckan går med värd Josh Windisch, Steve Krause, Austin Krause och Brian Burgess när vi pratar om att Dell kommer privat och vad är Microsofts roll. Gamingkonsolen för Ouya Android baser är ett extremt framgångsrikt Kickstarter-projekt som kommer att konkurrera med de stora aktörerna Sony, Microsoft och Nintendo. Microsoft Surface Pro går till försäljning i helgen, och ett rykt om ett Surface RT till Pro-inlärningsprogram. Apple säljer nu 128 GB-modellen på iPad, vem är den för? Netflix-aktien går vild, och vad gör sin ursprungliga programmering för att förbättra tjänsten. iTunes vinner mest hatade mjukvaruundersökning. Och hur tipset i veckan är en lista med fantastiska röstkommandon för Google Now.

">

TechGroove Visa noteringar

  • Dell går privat och Microsoft hjälper till med ett lån på 2 miljarder dollar
  • Android Powered Ouya Gaming Console för $ 100
  • Microsoft Surface Windows 8 Pro på försäljning 9 februari
  • Apple iPad 128GB modell på försäljning nu
  • Netflix den nya HBO med originalinnehåll
  • -läsare delar sin mest hatade programvara
  • Flytta Surface RT Recovery Partition till Flash Drive

Hur tips på veckan

Enastående lista med kommandon för Google Nu Voice

Gå med i varje vecka som sänder showen Live på Google Hangouts - vanligtvis tisdagskvällar klockan 21:00. Du kan fånga vår videopodcast här och på vår YouTube-kanal. Du kan också prenumerera på ljudversionen på iTunes och Stitcher Radio. Och se till att kolla TechGroove Forum för ytterligare djupgående diskussioner och hur man rådgör.