TG 24: Alla är limmade till deras ansikte!

CES 2013, Microsoft Surface med Windows RT, Google Chromebook, tekniska förutsägelser för 2013, Samsung Galaxy Note 10.1, och vårt tips på veckan handlar om att spela video och musik från Windows till din HDTV.

Den här veckan går med värd Josh Windisch, Brian Burgess, Austin Krause och Steve Krause medan vi pratar om de nya enheterna som vi alla måste sparka av det nya året. Brian har Microsoft Surface med Windows RT, Steve har den nya Samsung Chromebook, Josh har ett nytt Logitech-tangentbord för iPad, och Austin har den nya Samsung Galaxy Note 10.1. Vi delar också ut tekniska förutsägelser för det nya året - vad vi tror vi ska se och vilka förutsagda enheter och tjänster kommer inte att göra snittet i år. Ut vänner på Home Server Show podcast täcker CES live från golvet denna vecka. Och hur tipset i veckan handlar om att strömmande digitala medier från Windows 7 eller 8 till Xbox och andra DLNA-enheter.

">

TechGroove Visa noteringar

  • Live CES 2013 Täckning från Golvet hemifrån Sever Show och SurfaceGeeks.com
  • Nya Samsung Chromebook-jämförelser
  • Microsoft Surface med Windows RT
  • Samsung Galaxy Note 10.1 Tablet Review
  • Hur man gör Windows 8 enklare att använda på en traditionell dator
  • Komplett guide till Windows 8

Hur tips på veckan

Så här sparar du musik och video från Windows 7 eller 8

Gå med i varje vecka som sänder showen Live på Google Hangouts - vanligtvis tisdagskvällar klockan 21:00. Du kan fånga vår videopodcast här och på vår YouTube-kanal. Du kan också prenumerera på ljudversionen på iTunes och Stitcher Radio. Och se till att kolla TechGroove Forum för ytterligare djupgående diskussioner och hur man rådgör.

">