TG 20: Det är inte tabletterbart!

Google Play kräver Google + -profil för kommentarer, Windows 8 bör inte frukta, OEM-skyller för bristfällig Windows 8-försäljning? Nintendo Wii U lanserar, Josh får en ny HDTV, veckans tips och mycket mer tech talk.

Den här veckan går med värd Josh Windisch och Brian Burgess när de pratar groovy tech. Google Play kräver att du loggar in med Google+-konto innan du lämnar kommentarer. Vad är det bästa sättet att filtrera kundernas kommentarer? Josh får en ny Samsung EH-5000 HDTV under Black Friday-erbjudanden. Brian tvister "Windows 8 misslyckas" i tech pressen, ger tips om hur man gör det enkelt att använda. Är datortillverkaren orsaken till att Windows 8-försäljningen är långsam? Är det en tablett eller en bärbar dator? Nya Windows-system är en jack i alla affärer, men ingen mästare. Nintendo Wii Du kommer med problem ut ur lådan. Vad är överklagandet av den här konsolen?

TechGroove Visa noteringar

  • Anonyma kommentarer från Google Play Axes
  • Gör Windows 8 lätt att använda
  • OEMs att skylla för Windows 8 Slow Sales
  • Nintendo Wii U kommer med problem Uut of Box
  • Apple Bränder Maps Manager

">

Hur tips på veckan

Classic Shell är en gratis Open Source Start-menyalternativ för Windows 8

Gå med i varje vecka som sänder showen Live på Google Hangouts - vanligtvis tisdagskvällar klockan 21:00. Du kan fånga vår videopodcast här och på vår YouTube-kanal. Du kan också prenumerera på ljudversionen på iTunes och nu på Stitcher Radio.

">