Använd Classic MS Office-filmenyer med Office 2007

Windows 2007 är full av fantastiska funktioner, men många nya användare klagar över det nya navigationsbandet. En av mina användare på jobbet, till exempel, spenderade 20 minuter på att leta efter alternativet PRINT innan jag ringde mig. Aj.

Så nyligen gick jag på en sökning för att ta tillbaka de gamla navigationsfilmenyerna från Office 2003. Gissa vad. Jag hittade ett enkelt GRATIS verktyg som gör det!

UBitMenu tar tillbaka 2003 File Menus genom att bara lägga till en ny flik till Outlook 2007 Ribbon Bar. Ärligt talat är det bäst av båda världarna eftersom det här gratis tillägget låter dig använda den gamla skolverktygsfältet medan du bekantar dig med Office 2007 och det inaktiverar inte några av de nya funktionerna, som mini-formatfältet.

Och efter

Mycket groovy faktiskt.

Begränsad GRATIS Version

Nu beviljas, är UBitMenu bara en av många utils där ute som tar tillbaka de äldre filmenyerna till Office 2007. Men jag bestämde mig för att prata om den här sedan dess GRATIS !

Jo, det är gratis för NON-Corporate användning. Men även om du vill ta en kopia till ditt företag talade det bara om $ 877.00 TOTALT för 1000 användare. Det är väldigt billigt med tanke på hur du kan minska inverkan av Office 2007 Learning Curve för dina slutanvändare. HÖG ROI enligt min mening.

Installationen är så enkel på den här jag ska inte prata om det. Bara ladda ner det här härifrån:

Klicka här för att ladda ner UBitMenu

Kör installationsprogrammet och det kommer automatiskt att injicera de nya filmenyerna i verktygsfältet. Det kunde inte bli enklare!

Frågor? Kommentarer? Skulle älska att höra från dig här eller i groovyForum!