Dumma Google Tricks: Roll Dice eller Flip a Coin

Google är fullt av coola tricks och dess Google Doodles har blivit legendariska. Här är en titt på ett par coola knep du kan göra med Google, som inkluderar rullande tärningar och bläddra i ett mynt.

Vi omfattade hur man rullar tärningar eller vänd ett mynt med Cortana på Windows Phone 8.1 (och ryktas för att komma till Windows 10). Men eftersom majoriteten av befolkningen har en iPhone eller Android-smarttelefon kan du nu ha en liknande funktion.

Google Tricks

För att få rullande, skriv bara in: Rul tärningen, rulla eller rulla en tärning i sökrutan, antingen genom röst eller skriva in den. Ett försök är att du inte kan rulla flera tärningar samtidigt - som du kan med Cortana.

För att använda flip-en-mynt-funktionen, skriv in: Vänd ett mynt eller Flip Coin - igen antingen genom röst eller inskrivning och du kommer antingen att få huvuden eller svansarna.

Personligen gillar jag den grafiska representationen av att göra dessa knep med Cortana, eftersom de ser mer realistiska ut, men eftersom de flesta har en iPhone eller Android-smartphone är det lätt att göra samma sak.

Naturligtvis kan du också göra det på din dator, vilket kan vara användbart när du är på kontoret.