Amazon köper nu dina begagnade elektroniska gadgets

Amazon har alltid haft ett inbyggt program, och nyligen har det blivit utökat för att inkludera mobiltelefoner, kameror, bärbara datorer, surfplattor och nästan alla andra gadgets som kan vara av värde. Tidigare accepterades bara böcker och DVD-skivor. Medan du aldrig kommer att få full detaljhandeln genom att sälja en begagnad gadget till Amazon, erbjuder den ett bra alternativ till eBay och Craigslist.

Amazon klassificerar inköp med tre olika kategorier: Som Ny, Bra och Acceptabel. Var och en beror på indelningen, och värdet minskar avsevärt sämre villkoret är. Den största varningen är Amazon kommer inte ge dig pengar, bara presentkort för Amazon. Men om du är som jag - en Amazon-missbrukare ofta shopper med ett Prime-konto, då kommer du nog inte tänka på det.

Om du inte är säker på vilket villkor som matchar din enhet, listar Amazon specifikationerna genom att sväva över varandra. Var bara säker på att du listar rätt villkor eftersom Amazon inspekterar varje inköpspost och kommer att hålla inne kredit när de inte matchar. Om det matchar borde du få kredit på nätet inom 48 timmar efter sändningen som kommer till Amazon-inloggningshögskolan.

Har du någon elektronik, böcker, dvd-skivor eller lekar som du inte vill eller använder längre? Du kan kassa Amazons inbjudningsprogram och se hur mycket du kan få för dem. Även om du fortfarande kan få bättre pris genom att sälja dina saker på eBay eller Craigslist, har jag haft mycket lycka till med Amazon hittills.