Stan Lee & Steve Wozniak team upp för att skapa och starta Silicon Valley Comic Con

Ett nytt Dynamic Duo - Stan Lee & Steve Wozniak-teamet skapar och startar Silicon Valley Comic Con 2016

Silicon Valley Comic Con kommer att presentera fans en plats med Amerikas två största superhjältar - Pop Culture and Technology.

Detta är nästa Big & Fun Go Do Event i Silicon Valley som alla kommer att vara glada att delta. Den senaste informationen från Pop Culture Icon Stan Lee och en av världens ledande geeks, Steve Wozniak, har satt bloggvärlden, Twitter, Youtube och Facebook, tillsammans med folket i Los Angeles - Silicon Beach, Hollywood, Silicon Valley, Seattle, New York, London, Paris och fans runt om i världen.

Wozniaks pressmeddelande och video visar hur hoppande han är att många av de prisbelönta artisterna och författarna bakom böckernas största berättelser och hjältar får möjlighet att använda denna nya Silicon Valley-plattform för att presentera och arbeta med geeks som hjälper till att expandera publiken i Silicon Valley, San Francisco Bay Area och bortom.

Steve är väldigt entusiastisk när han berättar: "Det är väldigt spännande för mig att tänka mig att hjälpa sådana begåvade författare att faktiskt bli nära San Francisco, även för bara en dag", läste Wozniaks uttalande. "Det här är en magisk plats, och jag hoppas att kanske en del av vår kultur kommer att rubba på dem."

Den inledande Silicon Valley Comic Con blandar teknik och underhållning till en konvention. Och den här nya dynamiska duan kommer att presentera en av världserfarenheten som de släpper ut toppkändisar, serier, oberoende artister, cosplay, videospel, konsumentelektronik, musik, appar, innovationer inom teknik och mer ... Den teknologiska kända Silicon Valley och McEnergy Convention Center i San Jose, Kalifornien blir snabbt den plats där nöjen och elektronikindustrins världar skär. Läs mer om evenemanget när detaljerna släpps om Silicon Comic Com med upp till minuters täckning från vår favorithändelsebyrå FunGoDo.com

Och om du är ett fan av nya innovationer så behöver du planera tidigt för att säkert sälja ut den första Silicon Valley Comic Con-händelsen. De lojala California Comic Con och Cosplay fansna förbereder redan sin pilgrimsfärd för extravaganza schemat för 19-19 mars 2016, som presenteras i San Jose, Kalifornien vid McEnery Convention Center. Det officiella pressmeddelandet innehåller också detaljer om Big Wow! Comic Fest, som äger rum följande april vid kongresscentret och kommer att bli en del av Silicon Valley Convention Center (SVCC) kalender av evenemang. Wizard World, som organiserar en rad konventioner i städer över hela landet, meddelade förra året att det förade sin popkulturvägarhow till San Jose i år för Labor Day weekend.

Marvel Comics Publishing Titan - Stan Lee och Woz presenteras i denna spännande video som Steve gav med pressmeddelandet via en online-post.

"Jag samarbetar med vänner för att detta ska hända eftersom jag vill ge Silicon Valley det är en egen typ av Comic Con där alla kan ha roligt och njuta av vad de älskar"