Snap Art 3 är ett Photoshop Filter Plugin som omvandlar foton till handritad konst

Oavsett om du gör grafisk design som en hobby eller för en levande, är Photoshop go-to-resursen. Vissa människor gör anspråk på att du inte är en riktig Photoshop-expert om du använder filter. Mitt svar? Filter sparar tid, speciellt om de är bra. Självklart beror allt på vad du behöver göra.

Om du försöker konvertera saker till ett handritat utseende, är Snap Art 3 ett Photoshop-plugin som kan hantera jobbet. Det, som många andra plugins, ger en unik uppsättning filter som automatiserar vad som normalt tar timmar med manuellt arbete. Det största problemet med Snap Art 3 är dock priset. Det är ganska långt från gratis till en pris på $ 199 eller en kostnad på $ 99 för uppgraderingen. Så vad gör det exakt? Jag ska visa dig.

Exempel

Original - Den här första bilden har inga ändringar gjorda. för jämförelseanvändning.

Härifrån är det här Alien Skin: Snap Art 3 kan göra. I stället för att blanda och matcha lager eller göra något borst och lager arbete, kommer jag bara att använda plugin för att manipulera dessa bilder. Och sanning berättas, ett av mina grepp är att maskeringsskiktet inte ger stöd för flera lager på ditt huvudprojekt, och endast ett filter kan appliceras åt gången. Med det sagt, om du använder dubbla lager och maskerar utanför filtret, kan bättre resultat fås - men för 200 kronor skulle jag vilja ha det för mig. Här är några exempel på vad som kan göras.

Arbeta med filter

Som de flesta Photoshop-plugins öppnas Snap Art 3 i sitt eget konfigurationsfönster. Jag måste säga att det inte är mitt favoritgränssnitt, men det är verkligen lyhört. Jag har stött på några plugins som körs långsamt oavsett system, det här är inte en av dem. Jag antar att du kan säga att Snap Art 3 körs ganska snyggt.

Fliken "Lager" gör vad den ska göra. Men det tar lite att vänja sig vid. Det finns tre olika typer av masker du kan använda: Detalj, struktur och abstrakt. Jag säger att det tar lite att vänja sig på eftersom det inte är helt uppenbart vad varje maskeffekt kan göra förrän du har försökt varje och justerat inställningarna. Jag gillar att du kan tillämpa flera olika masker med masklagret. Jag tycker också att den har en show / hide-knapp för den mask du skriver för närvarande. Återigen gräver jag verkligen maskeringsfunktionen. Jag önskar bara att det skulle kunna konvertera masken till ett Photoshop-lager.

Färginställningarna är mer eller mindre vad som redan är tillgängligt i Photoshop, men det är trevligt att ha allt-i-ett. Åh, och talar om färg såg jag inte stöd för CMYK-läget. Gå vidare.

Canvas-funktionen ger en fin touch av konsistens och färg, och det finns säkert mycket som kan göras med det. Specifikt är det användbart för att ändra utseendet på det material som bilden har ritats på.

Vignetten lägger till en fin touch av naturliga gränsar med sin konstnärliga inställning och en dukstruktur. Det finns inget sätt att ändra den gränsande positioneringen mycket, även om det är lätt att replikera med en borste i Photoshop.

Se, ser det inte ut som någon målat detta på en vägg?

Vidare till anpassningsinställningarna erbjuder Snap Art 3 tillräckligt för att täcka nästan allt jag kunde begära. Och låt oss inte glömma Adobe Lightroom, som fungerar med det här pluginet, så det behöver inte nödvändigtvis kräva Photoshop.

När jag först försökte pluginprogrammet var jag tacksam för det stora utbudet av förinställda filter i den vänstra rutan, men det som verkligen koka ner till är 10 olika "lägen" och sedan delver i anpassningen av var och en. Det finns många inställningar kopplade till varje läge, nog att jag tror att du kan skapa en mängd olika konst med samma bild.

Och senast är min favoritfunktion delad skärmvy. Som jag tyckte var mycket användbar för att kritisera den fotorealistiska inställningen när man använde en mask.

Sammantaget är jag verkligen imponerad av Snap Art 3-filteren. Det finns inte många andra filter där ute som kan ta ett foto och göra det legitimt tycks handritat, men det här gör det. Medan jag har några klagomål om plugin, är de oftast mindre. Jag tycker egentligen inte att det är värt den dyra prisbeloppet på 200 kronor om du inte ständigt behöver handritat konstverk. Sedan överträffar det helt och hållet några av de fria filtren som jag hittat någon annanstans.