Amazon Prime Day Mega Sale - idag den 12 juli bara!

Amazons årliga försäljningsevenemang som heter Amazon Prime Day börjar idag den 12 juli. Återigen annonserar företaget Prime Day som årets största försäljning, ännu större än Black Friday eller Cyber ​​Monday.

Detta kommer att bli den andra mega-försäljningsevenemanget av den här typen som Prime Day introducerades förra året för 20-årsdagen.

Amazon Prime Day

Nya erbjudanden börjar så ofta som varje fem minuter hela dagen idag. Faktum är att företaget spenderar över 100 000 erbjudanden exklusivt för premiärmedlemmar. Det kommer också att finnas tävlingar, giveaways, tävlingar och andra händelser som hjälper till att fira dagen.

Det finns en fångst för all denna besparing godhet. Du måste vara en Amazon Prime-medlem som är $ 99 årligen, men du kan anmäla dig till en gratis 30-dagars försök om du ännu inte har gjort studien till ett Prime-medlemskap. Ärligt talat, med fri två dagars frakt tror jag personligen att $ 99 per år betalar för sig själv, men det är bara jag.

Få prisnedgångsskydd för Amazon-inköp

Även om Amazon inte längre ger prisnedgångar, kan du fortfarande använda ett trick som vi publicerade för några veckor sedan för att få prisnedgångsbidrag. Var noga med att läsa Steve's artikel innan du köper någonting på Amazon framåt.

För mer information och kolla in några av de kommande erbjudandenen, besök Amazons Prime Day-sida.