Handla Online och få Cashback? ja! [E-handel]

Shopping på denna tid på året är en säsongsbetonad vildhet som alla verkar vara inblandade i, och återförsäljare och tillverkare arbetar hela året för att förbereda sig för inköp av kunder. Under de senaste åren, som återförsäljare och tillverkare blir alltmer Tech Savvy, fortsätter marknadsföringen på nätet att bli bättre och bättre (för oss.) Tidigare syntes online shopping främst för de sista minuten-shopparna. Idag upplever emellertid online shopping en exponentiell tillväxt som en ny våg av "shoppare" träffar gatan.

Varför handla online?

Massor av fördelar! Håll dig hemma, bedriva forskning, få bästa pris etc. Men nyligen har jag en ännu mer övertygande anledning! PENGAR TILLBAKA! Yup, föreställ dig, Cashback för nästan allt du köper på internet! Det är självklart att få gratis pengar tillbaka till något du skulle köpa i första hand är ganska groovy indeed!

Vad är Cashback?

Cashback själv är inget nytt; Det har funnits länge i detaljhandeln. Mer vanligt används det för lojalitetsprogram och klubbkort. Några stora märkexemplar är Kroger-kortet, Fred Meyer-kortet, Costco-kortet, Ace Hardware-kortet eller ett kreditkort med kreditkort (Visa / Mastercard / American Express) etc. Med dessa program tjänar du ett% för varje köp du gör, eller du samlar poäng som är tillgängliga för en framtida rabatt eller flygbolag miles.

En annan form av Cashback är Post-in Rebates, där du faktiskt postar i en kupong till det företag som tillverkat din produkt, och i sin tur skickar de dig en check tillbaka till X-dollar.

Cashback på Internet

Cashback på webben har också funnits i några år. I maj i år gick Microsoft in i spelet med Live.com. Flyttet från Microsoft är att hjälpa till att annonsera och stimulera användningen av deras sökmotor Live.com. Det är en lysande marknadsplan. Snarare än att ge miljoner till annonsörer, ger de det till dig och jag!

Nu beviljas är Microsoft inte det enda Cashback-alternativet i stan. En annan stor contender är Fatwallet, som har givit "gratis pengar tillbaka" ett tag nu och har även byggt upp ett pengarbesparande online-community.

Används Live.com Cashback värt min tid?

Svaret är gratis pengar ! Varför inte använda det! Du skulle köpa objektet ändå - eller hur? Men kom ihåg, bara för att de säger "Cashback" behöver du fortfarande göra dina läxor och läsa noggrant läget. Till exempel, ibland måste du köpa en stor mängd produkt innan du tjänar några belöningar eller tjäna tillräckligt för en Cashback-check. Också ibland den mängd du får tillbaka har en gränsvärde, så gå inte och köp ett par Sharks med laserstrålar som är ympade till huvudet och förvänta dig att Dr. Evil skickar dig en kassakontroll för "1 MILLION DOLLARS !!!" eller en illamående havsabborre för den delen.)

Sammantaget är Microsoft Live.com Cashback en ganska groovy. Inte perfekt, men Groovy.

Taggar: cashback, live.com, online-shopping