Fråga läsarna: Hur snabbt är din Internet-hastighet?

Med så många läsare från hela världen trodde vi att det skulle vara roligt att få er att visa oss hur snabbt din internethastighet är. Det finns så många olika typer av anslutningar, från Verizon FIOS till DSL, och vissa människor är fortfarande på uppringning tror det eller inte.

Naturligtvis har alla en annan Internetleverantör som den populära Comcast, Time Warner, Google Fiber (om du har tur), eller mindre kända lokala eller kommunala leverantörer.

Det finns många olika tjänster online som testar och visar dig uppladdnings- och nedladdningshastigheter, men för det här vill vi alla att använda den populära SpeedTest.net. Det gör att du kan testa dina hastigheter från din plats till olika delar av landet och även världen. För bästa resultat, välj en plats närmast dig.

Testa din internetanslutningshastighet

Att använda SpeedTest är enkelt. Gå bara till speedtest.net och välj Börja test - din nuvarande plats ska redan väljas.

Efter att testet har startat visar det en mätare med information om hur det går. Det kommer att testa din nedladdningshastighet först, sedan din uppladdningshastighet.

Om du vill prova hastigheterna mot andra delar av världen, flytta bara det gröna platsmärket längst ned som visas nedan.

När det är klart, klicka på "Dela detta resultat" och kopiera länken och klistra in den i kommentarerna. Då kan vi alla jämföra våra hastigheter och ha lite kul!

Tänk på att det tar oss lite tid att godkänna kommentarer, var snäll och tålmodig om du inte ser resultatet direkt.

Några tips att komma ihåg för att få de bästa resultaten:

  • Stoppa all tjänst som använder bandbredd på din dator eller nätverk, dvs Netflix, Spotify, backupprogramvara etc.
  • Se till att ditt barn eller rumskompis inte finns på en annan dator som hämtar torrenter eller använder en bandbreddshar som Netflix eller Amazon Video.
  • Se till att din dator är hardwired och du använder inte Wi-Fi.

Om det här är första gången du har testat din anslutningshastighet, se till att du läser vår artikel om hur du förstår dina provresultat.

Låt oss ha några roliga killar! Använd kommentarerna nedan för att visa ditt test eller skriv bara in resultaten du ser om du inte vill länka till det i kommentarerna.