Schema Cinema Badrumstopp med RunPee

RunPee är en webbplats som fokuserar på en sak: den bästa tiden för dig att springa till badrummet medan du är på biografen. Om du är en av de uppenbarligen få personer som inte har sett Avengers än, ta en titt om du är en av de som normalt gör några biopauser under en resa till teatern.

"Jag rekommenderar den andra tiden på 56 minuter. Det är en viktig tomtplats, men ganska lätt att sammanfatta. Den sista tiden är inte bra men det är den sista möjligheten du får. Non-stop action efter det. "

Tanken bakom RunPee är att varje film där ute har några scener som inte är värdefulla för att hålla bort ett badrumsbrott. Men om du aldrig har sett filmen innan vet du aldrig när dessa kommer upp. Så innan innan du går till filmen eller under filmen på din smartphone ( skäms på dig, du irriterande skärmglöd ), logga bara in på RunPee för att få nedgången på den bästa tiden till Run for Pee!

RunPee fungerar som en webbplats, men den är också tillgänglig som nämnts på alla de mer praktiska mobila plattformarna som en app.

Ladda ner dem här:

  • RunPee För iPhone / iPad
  • RunPee för Android
  • RunPee för Windows Phone 7