Samsung Galaxy S III Price Revealed

En av de mest förväntade produkterna från 2012 verkar ha en prislapp på den. Den tyska Amazon (amazon.de) har nu en produkt förbeställningssida för den, och den inkluderar även smarttelefonens pris.

Efterföljaren av Galaxy S II (bilden) kostar enligt den citerade källan 599 euro. Grovt översätter det till $ 788. Kom ihåg att det här är det SIM-fria priset, utan en data- eller tjänstabonnemang. Priset bör sjunka väsentligt när det kommer till amerikanska operatörer, eftersom de förmodligen kommer att erbjuda det subventionerat.

Det finns inget officiellt marknadsdatum för smarttelefonen ännu, men en lanseringshändelse är planerad till den 3 maj i London.

På Amazon-sidan finns också några specifikationer för den nya enheten, inklusive en 4, 7 tums Super AMOLED-skärm med 16 miljoner färger, en 12 megapixelkamera och ett 16 GB internminne som kan expanderas till 32 GB.

Det står också det uppenbara - att det kommer att köra Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Vi måste dock vänta och se. Och tills vi gör det, här är en Samsung teaser video för den nya smartphone, med en poke hos Apple-användare i slutet.