Skydda dina barns hörsel genom att begränsa volymenivåerna på deras iPod

Barn älskar att vrida musikens nivåer på deras iPod till trumhinnor som brinner i nivåer. Jag vet att jag gjorde när jag hade min Sony Walkman. Det bästa mina föräldrar kunde göra då skrek på mig för att sätta ner det. Men med iOS kan föräldrar begränsa hur högt musiknivåerna kan gå.

Ange volymbegränsningar på iPhone, iPad och iPod touch

Gå till Inställningar> Musik och rulla ner och tryck på Volymbegränsning. Justera sedan reglaget till en lägre nivå som du vill att enheten ska ha maximal ute på.

Gå sedan tillbaka till huvudmenyn i Inställningar och tryck på Allmänt, rulla ner och tryck på Begränsningar.

När du ställer in Restriktioner på IOS måste du aktivera en fyrsiffrig lösenord. Se till att du väljer något säkert att ditt barn inte kommer att veta.

Bläddra ner igen och tryck på Volymbegränsning och kolla sedan "Låt inte ändringar" och du är klar!

Nu om ditt barn försöker vrida volymen till den nya Justin Bieber-låten, kommer den bara att gå så högt som du ställer in volymen för. Det är bra för öronen och bra för dig eftersom du inte behöver höra det på långa familjeturer.

Faktum är att du kanske vill ställa in en volymgräns på din egen iOS-enhet. Det har varit många gånger när jag har lanserat en app eller en sång medan du har hörlurar och visste inte att volymen var maximerad ... mycket irriterande.