Pocket (tidigare läs det senare) för Android får text-till-tal

Pocket (tidigare känd som Read It Later) för Android uppdaterades nyligen. Bland de många förbättringarna har den nya versionen nu en lyssningsfunktion som låter appen läsa en artikel med hjälp av Googles text-till-tal (TTS) -funktionalitet.

När du har uppdaterat eller installerat Pocket ser du ett alternativ för lyssna (TTS) som har lagts till när du trycker på menyknappen. Markera det och välj Google Text-to-Speech i popup-rutan och njut av att lyssna på dina sparade artiklar.

Du kan ändra språket från dialogrutan som dyker upp när appen börjar läsa texten. Standard är engelska, och du kan ändra till franska, tyska, italienska och spanska. För att ladda ner andra språk, tryck på Fler språk / Voices.

Talkvalitet och noggrannhet är ganska bra, och du kan styra den hastighet som texten läses genom att dra raden över från långsam till snabb. Jag kunde lyssna på en medellång artikel och förstå allt. Jag måste ändå vänja mig att höra några onaturliga formuleringar av talande röst.

Text-till-tal är en inbyggd Android-funktion så det fungerar även utan en internetanslutning. Dina TTS-inställningar finns vanligtvis i Språk och tillgänglighet i Inställningar.

Hämta Pocket for Android