Pandora firar 10 år med nollannonser 9 september

Pandora, den populära streamingtjänsten som finns tillgänglig överallt, firar sin 10-årsdag på onsdagen den 9 september. Vilket är tillfälligt den dagen Apple håller sin händelse för nya iPhones, Apple TV och andra enheter.

Pandora Turns 10: Annonsfri musik hela dagen

För att fira att vara i affärer i 10 år erbjuder Pandora alla sina gratisanvändare en komplett dag med reklamfri lyssning i USA

Pandora är en av de första som startar den strömmande musikrevolutionen som gjorde plats för andra tjänster som Spotify och Rdio. Det är också en modell som stora företag försöker efterlikna med sina musikktjänster som Apple Music, Amazons Prime Music, Microsofts Groove Music och andra.

Enligt Pandora-bloggen:

Våra kontor är bara lite för små för att rymma de närmaste 80 miljoner av er som stämmer in varje månad för en personlig fest, så vi bestämde oss för att göra 9 september Lyssnare Kärleksdag. Vad är den här dagen du frågar? Enkelt uttryckt, det är vår gåva till dig. Det är en dag med all musik och nollannonser som ett tack för att du lyssnade och tummade under det senaste decenniet.

Den annonsfria strömmingen startar den 9 september från kl 12.00 till 12.00 EST. Det här är inget nytt om du är en Pandora One-abonnent, som erbjuder annonsfri strömming, mer hoppar och andra fördelar för ($ 4, 99 / månad eller $ 54, 89 / år).

Men om du är en av de användare som har lyssnat på Pandora i åratal, skapar dina perfekta stationer noggrant, så kommer du att njuta av en annonsfri dag.

För mer Pandora tips och tricks, ta en titt på artiklarna nedan:

  • Hur man ställer upp Pandora på Amazon Echo
  • Använd Pandora Alarm Clock på Android och iPhone
  • Använd Sleep Time Feature i Pandora på IOS
  • Hur blockerar du explicit innehåll på Pandora