Öppningsdag för Verizon iPhone

Idag var den officiella lanseringen för Verizon iPhone gör den tillgänglig i partnerbutiker över hela USA. Visserligen har flytten till en andra operatör sett mycket hype bland iPhone-fans och webbplatser lika, men hur mycket omvandlades det till den faktiska försäljningen? Enligt Twitter-flödet var linjerna ganska korta. Med andra ord, lanseringsdagen var inte vad Verizon eller Apple väntade.

Rapporterat på Mall of America var det absolut ingen i linje. Och det här var inte det enda stället med dessa resultat.

I vår nacke i skogen kring tekniskt kunniga University of Washington i Seattle var både Apple Store och Verizon-butiken inställda för att ta emot en svärma av ivriga kunder. Antalet personer som visade sig var mindre än svindlande.

">

Den här Verizon lanseringsdagen är en skarp kontrast till Apples release av iPhone 4 förra året, där hundratals såldes inom några minuter efter att dörrarna öppnades. Men sedan har Verizon mycket att göra mot det. Många konsumenter är förväntade av iPhone 5-meddelandet i sommar, som bara är några månader bort, och kan därför vänta på det. Vädret idag i de flesta delar av landet var ganska kallt och detta var en beprövad effekt baserad på det ökade antalet försäljningar som visas i varmare områden som södra Kalifornien. Låt oss inte heller glömma online-förbeställningarna och det faktum att många människor är glada hos & t-kunder eller bara inte villiga att ta ut kontanterna för att bryta sina kontrakt tidigt.

Har du övergått till Verizon iPhone? Vi skulle gärna höra din erfarenhet med enheten hittills, och om du deltog i lanseringsdagen!