Officiell Google AdSense Android App Tour

Den officiella Google AdSense Android-appen har äntligen gjorts tillgänglig av sökmotorns jätte. Precis som den officiella webbversionen är det ett bra sätt att hålla kontakten med dina AdSense-resultat när du är på farten.

Google AdSense App

Om du är en webbansvarig med AdSense för att få intäkter från innehållet på din webbplats eller blogg, kan den här nya appen, som du får gratis i Google Play Butik, bara vara användbar. Det faktum att det är officiellt, gjort av Google, säkerställer att du idealiskt får exakt statistik från företaget.

När du har installerat appen startar du den och om kontot du använder för AdSense är samma på din Android-enhet så ser du resultatdata direkt.

Om det inte är det konto du vill ha, tryck på menyknappen längst upp till höger på appen och tryck på Ändra konto.

Appen är enkel och gränssnittet är lika enkelt att använda som det är på någon annan utvecklad app från Google. Tryck på appens ikon längst upp till vänster på skärmen och du får en meny som tar dig till alla huvuddelar av ditt AdSense-konto.

Du kan kolla dina Top Sites, Top URL-kanaler, Top Custom Channels eller Top Ad Unit.

Du har också en meny som låter dig ändra tiden för rapporten, och få en mer exakt bild av hur mycket du gör eller förlorar.

Appen är ganska lätt att använda, men det tillåter inte dig att ändra dina annonser - du kan bara använda den för rapporter. En annan viktig sak är att om det finns något som tjänsten vill meddela dig om, har du en anmälningsblock - på samma sätt som du gör på Google+.