Microsoft släpper Windows 10 Preview Build 16291 för PC

Microsoft rullade idag Windows 10 Build 16291 till Insiders i Fast-ringen. Den här kommer efter förra veckans Insider Build 16288 som många Insiders hade problem att ladda ner. Igen finns det inga större nya funktioner eftersom det här är stabiliseringsfasen i utvecklingscykeln för Fall Creators Update. Även om den här byggnaden innehåller många buggfixar, finns det en ny funktion för mobil och Cortana.

Förhandsgranska Windows 10 Insider Build 16291

Återuppta från telefoner till PC med Cortana. Nu kan du återuppta artiklar från iPhone eller Android-smartphones till datorn från Cortana-appen.

Här är en titt på de andra allmänna förändringarna, förbättringarna och korrigeringar som du kan förvänta dig i den senaste byggnaden enligt Dona Sarkars meddelande:

  • Vi har löst ett problem där ibland efter en uppgradering av Windows Updates uppdateringshistorik saknas en lista för den funktionsuppdatering du just gjort.
  • Vi åtgärdade ett problem där rullning med touch eller precision touchpads inte fungerade med F12 Developer Tools.
  • Vi fixade ett problem där stiftet återställdes över lås ("Jag glömde min PIN-kod") skulle bara fungera första gången lösenordet återställdes.
  • Vi har löst ett problem där Microsoft Edge skulle krascha om du lagt till en Favorit i en Favoriter-mapp och sedan sorterade den med mappen direkt efter namn.
  • Vi har löst ett problem med indexlistan från senaste flygningar som kan leda till att sökning i Outlook 2016 inte indexerar meddelandets kropp.
  • Vi har fastställt en nyemission som resulterade i att Skype UWP-appen inte lanserades om den minimerades när du klickade på ett inkommande samtal.

Det är också värt att notera att Insiders som använder Surface Pro 3 kan drabbas av en bugg som gör att den hamnar i ett "ostartbart" tillstånd där det verkar fast och inte laddas förbi skärmen "spinning dots". Om du upplever problemet, bör du kolla in det här forumet för lösningen.

Vi är bara några veckor borta från den slutliga versionen av den här nya uppdateringen av Windows 10. Ser du fram emot att uppgradera till den nya versionen, eller inte så mycket? Låt oss veta i kommentarsektionen nedan.