Microsoft släpper ut Windows 10 Preview Build 14931

Microsoft släppte onsdagen en ny Windows Insider-förhandsgranskning, bygg 14931 för medlemmar i Fast Ring. Den innehåller stöd för USB Audio 2.0, uppdateringar till Maps-appen med mera.

Förhandsgranska Windows 10 Insider Build 14931

Här är en titt på några av de nya funktionerna enligt Microsoft:

  • Inbyggt stöd för USB Audio 2.0: Vi har nu inbyggt stöd för USB Audio 2.0-enheter med en drivrutin för inkorgsklass! Det här är en tidig version av drivrutinen som inte har alla funktioner aktiverade, till exempel: Endast uppspelning (render) stöds med den här versionen. Inspelning (capture) stöd är planerat att komma fram i senare iterationer. Vi uppmuntrar dig att leka med föraren och meddela vad du tycker (med hjälp av appen Feedback). Om du redan har drivrutiner från tredje part för din USB Audio 2.0-enhet installerad följer du instruktionerna i det här blogginlägget för att växla till med hjälp av inkorgsklassdrivrutinen.
  • Skicka SMS med Skype Preview: Du kan nu försöka skicka och ta emot SMS och MMS direkt från en Windows 10-dator när Skype på sin Windows 10-mobiltelefon är inställd som standardmeddelandeapp. Ge det ett försök och låt oss veta vad du tycker. För mer information, se detta blogginlägg från Skype-teamet.

  • Kartappappuppdatering: Appen Maps uppdaterades till version 5.1609.2580.0+ förra veckan. Nu kan du kontrollera trafiken till dina hem- eller arbetsplatser när som helst genom att trycka på trafikikonen i appfältet. Du kommer att se trafikförhållandena till Hem och Arbete och dina senast besökta trafikkameror så att du kan hålla dig på vägarna längs vägen.
  • Feedback Hub Update: Feedback Hub har uppdaterats till version 1.1608.2441.0. Den här uppdateringen innehåller några mycket efterfrågade funktioner från Windows Insiders, inklusive mörkt läge, som visar den ursprungliga återkopplingsförfattaren i återkopplingsinformationen och en inställningssida för Feedback Hub. För att aktivera mörkt läge, gå bara till inställningar i Feedback Hub.

Har du fortfarande varit i Insider Preview-programmet sedan Windows 10 Anniversary Update? Lämna en kommentar i avsnittet nedan och låt oss veta hur det går.