Microsoft släpper ut Windows 10 Kumulativ uppdatering (KB3081424)

Microsoft släppte idag sin första kumulativa uppdatering för Windows 10 vilket ger förbättringar för att förbättra säkerheten för att förbättra säkerheten. Det har också tidigare släppt buggfixar, men om du redan har installerat dem kommer du bara att få de nya delarna av uppdateringen.

Det finns inga nya funktioner i den här uppdateringen, men innehåller en massa små fixar, så du bör märka bättre övergripande stabilitet och prestanda. Detta är den första stora uppdateringen för Windows 10 bara en vecka efter den officiella utgåvan den 29 juli.

Här är en sammanfattning av vad Microsoft säger på dess support sida:

Den här uppdateringen innehåller icke-säkerhetsrelaterade ändringar för att förbättra funktionaliteten i Windows 10 genom nya funktioner och förbättringar.

Windows 10 uppdateringar är kumulativa. Därför innehåller det här paketet alla tidigare släppta korrigeringar (se KB 3074683). Om du har installerat tidigare uppdateringar kommer bara de nya korrigeringsfilerna som finns i det här paketet att hämtas och installeras på din dator.

Naturligtvis får du uppdateringen uppdaterad automatiskt, men om du vill hoppa på den nu är den tillgänglig genom att gå till Inställningar> Uppdatering och säkerhet> Windows Update . Observera att omstart krävs för att slutföra den här uppdateringen.

För en fullständig lista över vad som finns i den här kumulativa uppdateringen kan du kolla in denna Microsoft Support-sida.

Vi kunde framgångsrikt uppdatera våra Windows 10-datorer och allt verkar fungera smidigt hittills.

Låt oss veta hur din installation går och om du upplever några problem eller ser märkbara förbättringar.