Microsoft släpper ut ISOs för Windows 10 Build 10130

Microsoft tillkännagav idag att det har släppts ISO-bilderna för den senaste officiella versionen av Windows 10, build 10130, till Windows Insiders.

I sitt meddelande sade företaget också att det inte släpper Build 10130 till Windows Insiders som ingår i långsam ringen på grund av flera buggfixar som finns i verk.

Microsofts Gabe Aul sa i uttalandet: "Jag vet att vi sa att vi bara skulle släppa ISO-s om vi trycker på en byggning till långsam ringen men vi gör ett speciellt undantag idag. Vi vet att en massa Windows Insiders på den snabba ringen för närvarande är blockerad för att komma till den senaste byggnaden på grund av ett 0x80146017-fel. Med ISO: erna kan de montera bilden och uppgradera direkt från ISO och bli obegränsad. "

Microsoft ska starta den officiella versionen av Windows 10 till allmänheten den 29 juli. Om du har frågor eller oro om vad den här utgåvan innebär för dig, kolla in våra Windows 10-frågor och svarartikel. Eller, för mer djupgående konversationer med Windows entusiaster, se till att gå med i Windows 10 Forums - det är gratis!

Ladda ner din kopia av Windows 10 Build 10130