Microsoft släpper ut First Office 2016 64 bitars uppdatering för Mac

Windows-användare har kunnat köra 64 bitars utgivande Office sedan 2010. Medan Mac har övergått till 64-bitars databehandling sedan lanseringen av 2009 Snow Leopard. många appar är fortfarande begränsade till 32-bitars minnesadressutrymme. Förra året lanserade Microsoft Office 2016 för Mac; introducerar större funktionskompatibilitet med Office 2016-utgåvan för Windows. Ett år senare ser Office for Mac äntligen ut den första 64-bitarsversionen.

Uppdateringen ger ökade fördelar som möjligheten att arbeta med större dataset i Excel 2016 och komplexa dokument i Microsoft Word. För tillfället är 64-bitars utgåva begränsad till användarens som ingår i Office Insider Program, som lanserades i november 2015. Office Insider Program ligner Windows Insider Program och ger tidig tillgång till nya funktioner och funktionalitet innan de är allmänt tillgänglig.

Office 2016 för Mac 64 bit nu tillgänglig

Innan användarna tar studien och installerar 64-bitars uppdatering, var vänlig medveten om bristen på kompatibilitet med tillägg från tredje part. Add-ons själva är ett nytt tillägg till Office för Mac. Om du är beroende av ett tillägg från tredje part, bör du undvika uppgraderingen för nu.

Vad betyder denna förändring för mig?

  • Om du använder Office 2016 för Mac men inte använder några tillägg, bör du inte påverkas av den här ändringen.
  • Om du använder eller utvecklar tillägg i Office 2016 för Mac, kan du behöva uppdatera dessa tillägg till 64-bitars.
  • Observera: Om du använder Thomson Reuters EndNote Cite medan du skriver (CWYW) tillägg för Word 2016 för Mac, och du behöver en 64-bitarsversion av tillägget, överväga att ansluta till EndNote beta-testprogram. När du har registrerat dig får du en betaversion av 64-bitars CWYW-tillägg. Alla feedback du lämnar kommer att bidra till att tillägget för EndNote är fullt kompatibelt med 64-bitarsversionen av Word 2016 för Mac.

Jag utvecklar tillägg eller skriver VBA för Office 2016 för Mac. Vad behöver jag veta?

  • Den primära inverkan av denna ändring är att kompilerade tillägg. Office-tillägg (tillägg med de JavaScript-baserade API-erna) påverkas inte av denna ändring.

  • Arbetet som krävs för att uppdatera dina tillägg för 64-bitar varierar beroende på koden.

  • Till exempel kräver varje användning av VBA: s DECLARE-uppgift att ladda externa funktioner i kompilerade dynamiska bibliotek att dessa bibliotek stödjer 64-bitars. VBA-koden i sig fortsätter att fungera eftersom VBA övergår till 64-bitars, men du måste uppdatera de externa biblioteken. Källa

Så här installerar du Office 2016 för Mac 64 bit

Starta alla Office 2016 för Mac-program som Word eller Excel, klicka på Hjälp> Sök efter uppdateringar . Om det finns några tillgängliga uppdateringar för Microsoft Auto Update-appen, installera dem först.

Starta Kontrollera efter uppdateringar igen och markera kryssrutan för att ansluta till Insider-programmet. Klicka i listrutan, ändra inställningen till Snabb och klicka sedan på Sök efter uppdateringar . Fortsätt ladda ner och installera tillgängliga uppdateringar.

Det är ganska mycket det. För att bekräfta att du kör en 64-bitarsversion av Word eller Excel, starta Aktivitetsövervakning, högerklicka i flikarna högst upp i CPU-vyn och aktivera sedan typfältet . Appen visar nu vilka processer som är 32-bitars eller 64-bitars.

På en sidotal släppte Microsoft en 15.24-uppdatering för Office Insiders på den långsamma ringen. Uppdateringen lägger till mycket användarvänlig funktionalitet, som enklare sätt att dela filer, manipulera objekt, förbättrade ritverktyg och tablettstöd. Om du har problem med att installera Office-uppdateringar för Mac, se till att du läser vår tidigare artikel med instruktioner om hur du åtgärdar det. För att få fart på några av de nya funktionerna, ta en titt på våra andra Office-guider, till exempel den nya helskärmsvisning i Outlook 2016 och tangentbordsgenvägar.