Microsoft Productivity Apps för Apple Watch och Android Wear

Om det finns en sak du förväntar dig minst på en Apple Watch - det är ett bra bunt av Microsoft-appar! Men att döma av titeln på den här artikeln vet du redan att det är här och mer är på väg. Microsoft tillkännagav bara Outlook, Wunderlist, Yammer och Översättare för Apple Watch. Det meddelade också att Android Wear-enheter får appar också.

Microsoft Apps på Apple Watch

Microsoft har redan några av sina bästa produktivitetsprogram tillgängliga på Android och iOS. Saker som Microsoft Office, OneNote och OneDrive finns redan på både telefon- och surfplattformar. Så det verkar logiskt att det skulle vilja ha sina tjänster på wearables också för full marknadspenetration.

Även om de huvudsakligen är inriktade på meddelanden, tillåter de nya programmen att användarna också gör olika interaktioner, till exempel att svara på meddelanden, lägga till nya påminnelser och ja-översätta på flyg från din klocka, vilket kan vara ganska bekvämt. Även om du måste vänta ett tag för att få Yammer på din handled, kan du ladda ner alla andra appar till din klocka genast:

  • Få Outlook för Apple Watch
  • Få Wunderlist för Apple Watch
  • Få Microsoft Translator för Apple Watch

Microsoft Productivity på Android Wear

Android Wear fick också sin produktivitetsfix från Microsoft med helt nya OneDrive och OneNote-apparater för att klämma på din handled. De ser särskilt intressanta ut om du äger en Motorola Moto 360 smartwatch (visas nedan).

Microsoft har inte visat hur gränssnittet för OneDrive kommer att se ut, men OneNote-gränssnittet visas i sin senaste bloggpost som täcker programmen. Du kan inte bara visa dina befintliga anteckningar, men kommer också att kunna diktera nya noteringar direkt genom din klocka med ett enkelt kommando "Okay Google, notera".

Ska dessa produktivitetsprogram anslutas till ditt arbetsflöde? Låt oss veta i kommentarerna.